Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Січень » 20 » Сьогодні - Міжнародний день прийняття
22:53
Сьогодні - Міжнародний день прийняття

ІНВАЛІДНІСТЬ - НЕ ВИРОК

 

 

 

 

 

 

 

20 січня проводиться Міжнародний День прийняття – цінна подія зі зворушливою історією.

 

Іноді важливо приймати деякі речі. Твердження особливо вірне у випадку визнання інвалідності людини. Цей факт не повинен змушувати людей відчувати себе неповноцінними, тому для признання особливих людей і створено цей день.

Почалося все з Енні Гопкінс – дівчини з інвалідністю. Вона зіткнулася з упередженим ставленням, дискримінацією, заниженими очікуваннями. Але Енні не звертала уваги на це і досягала мети за метою: співала у хорі, вигравала шоу талантів, а щоб приєднатися до сестринства у коледжі, змусила до 40 будівель кампусу збудувати пандуси.

Після навчання вона створила пізнавальний та гумористичний канал на YouTube, ділилася своїм досвідом, допомагала іншим, займалася благодійністю, вела підприємницьку та адвокатську діяльність, малювала. У 2007 р. з допомогою свого брата Енні заснувала компанію «3E Love» для розповсюдження своїх ідей, а також створила міжнародний символ прийняття, який зображує інвалідний візок у формі серця. І компанія, і символ передають ідеали рівності, відданості, поваги та розуміння.

20 січня 2009 року Енні пішла з життя через ускладнення після медичних процедур. Її брат Стів, сім’я, друзі та люди з інвалідністю допомогли зберегти її ідеали. Стів очолив компанію, а день смерті Енні перетворився з символу печалі та втрати на символ прийняття і послання Енні. Подія відзначається з 2010 року.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://daytoday.com.ua/podiya/mizhnarodnyy-den-pryyniattia/

 

Переглядів: 234 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 01:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024