Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Січень » 21 » Головою Професійно-етичної комісії Поважної Ради Ордена св. Пантелеймона обрано Ірину Сенюту
15:32
Головою Професійно-етичної комісії Поважної Ради Ордена св. Пантелеймона обрано Ірину Сенюту

 

ВИСОКЕ ПРИЗНАЧЕННЯ

 

 

 

 

 

 

 

Завідувачку кафедри медичного права Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького,

професорку Ірину Сенюту обрано головою Професійно-етичної комісії Поважної Ради Ордена Святого Пантелеймона.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як ми вже нещодавно повідомляли, цього року професорка Ірина Сенюта другий раз поспіль увійшла до Професійно-етичної комісії Поважної ради відзнак за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона».

Це відбулося відповідно до рішення Поважної Ради Відзнак за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона».

Сердечно вітаємо!

 

Довідково:

 

Відзнака «Орден Святого Пантелеймона» має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість й духовний розвиток українського народу та держави в цілому, спрямована на збереження та зміцнення здоров’я жителів України, виховує толерантне ставлення один до одного та надихає на нові можливості.

Попри велику зайнятість Ірина Ярославівна Сенюта знаходить час для співпраці з Червоним Хрестам. Вона вже кілька років поспіль є членкинею президії Правління Личаківської районної організації м. Львова Товариства Червоного Хреста України. За цей час у школах Личаківського району м. Львова до Дня прав людини неодноразово проводилися з членами її кафедри акції для школярів, читалися лекції з Міжнародного гуманітарного права, організовувалися інші акції. В цьому році, маємо надію, така співпраця продовжиться.

 

 

Фото – прес-служби ЛНМУ імені Данила Галицького

За джерелом:

https://new.meduniv.lviv.ua/zaviduvachku-kafedry-medychnogo-prava-lnmu-imeni-danyla-galytskogo-obrano-golovoyu-profesijno-etychnoyi-komisiyi-povazhnoyi-rady-ordena-svyatogo-pantelejmona/

 

 

 

Переглядів: 247 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 02:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024