Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Січень » 22 » Підписано Алгоритм взаємодії між ДСНС України та ТЧХУ
14:45
Підписано Алгоритм взаємодії між ДСНС України та ТЧХУ

 

ЮРИДИЧНИЙ БІК СПРАВИ - УЗГОДЖЕНО

 

 

 

 

 

 

 

Підписано Алгоритм взаємодії між ДСНС України і Товариством Червоного Хреста України

 

 

 

 

 

 

 

20 січня в Державній службі України з надзвичайних ситуацій ТВО Голови ДСНС України Сергій Крук та Генеральний директор Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко підписали Алгоритм взаємодії між Службою порятунку і ТЧХ України.

 

 

 

 

 

 

Сторони засвідчили, що обидві служби мають спільну місію, а розроблений Алгоритм допоможе визначити ДСНС і Товариству Червоного Хреста України порядок взаємодії та інформаційного обміну під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пожеж чи небезпечних подій, а також проведення профілактичних заходів, навчань та тренувань.

 

 

 

 

 

 

Сергій Крук відзначив багаторічну співпрацю між рятувальниками та працівниками й волонтерами Товариства Червоного Хреста України, а Максим Доценко зауважив, що Алгоритм взаємодії також сприятиме визначенню ролі і місця ТЧХ України у системі цивільного захисту та в системі реагування на надзвичайні ситуації.

 

 

 

 

 

 

ДСНС, як основний партнер, зацікавлена у тому, щоб Товариство Червоного Хреста України отримало можливість посилити свої засоби для реагування і показати, на скільки служби можуть бути ефективними разом.

 

 

 

 

 

 

Так, відповідно до Алгоритму ДСНС може залучати Товариство Червоного Хреста України до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пожеж та інших небезпечних подій, організації життєзабезпечення рятувальників та постраждалого населення, надання емоційної підтримки та першої допомоги постраждалому населенню, а також до інформаційно-роз’яснювальної роботи з громадянами щодо правил безпеки, проведення спільних навчань, нарад, круглих столів, тощо.

 

 

Фото – ТЧХУ/ Фейсбук та ДСНС в Україні

За джерелом:

https://www.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/134068.html?fbclid=IwAR12bigq280BqPl83hMyjx7U6Q5cBhk8TLmDiH3ymn26dsv7XIgTV66cEeM

 

 

Переглядів: 217 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 06:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024