Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Лютий » 16 » Львів’янин протягнув зубами “швидку”, аби привернути увагу до вакцинації від поліомієліту (ВІДЕО)
10:20
Львів’янин протягнув зубами “швидку”, аби привернути увагу до вакцинації від поліомієліту (ВІДЕО)

ВАКЦИНАЦІЯ – НАДІЙНИЙ ЗАХИСТ

 

 

 

 

 

 

На Львівщині триває кампанія вакцинації проти поліомієліт, яка розпочалася 1 лютого.

 

 

 

 

 

 

 

Вчора, 15 лютого, аби привернути увагу громадськості до цієї теми, у Львові в "Сквері на валах" рекордсмен книги рекордів Гіннеса Олег Скавиш протягнув машину швидкої зубами.

У “швидкій” було 20 дітей, пише Суспільне.

 

 

 

 

 

 

“Я часто долучаюсь до таких акцій. Насамперед використовую, бо це привертає увагу суспільства. Це моя неординарна здатність і це притягує людей. Я думаю, якщо маєш талант, то використовуй його для хорошої справи. Ми пропагуємо здоровий спосіб життя. Вакцинація — це здоров’я. Все ясно і зрозуміло”, — каже рекордсмен книги рекордів Гіннеса Олег Скваш.

Поліомієліт — вірус, який вражає центральну нервову систему і може призвести до паралічу м’язів. Ліків проти цієї хвороби немає. Єдиний вихід — це вакцинація.

” Найгірше, що може статися — зупинитися серце, або можуть зупинитися дихальні м’язи. Тоді людина зможе дихати лише за допомогою апарату штучної вентиляції легень і на все життя буде прикутою до ліжка. 10% тих, хто захворів мають, на жаль, можливість померти”, — каже головна санітарна лікарка Львівщини Наталія Іванченко.

 

 

 

 

 

Як повідомила регіональна координаторка кампанії з імунізації проти поліомієліту на Львівщині Олена Левицька, зараз провакциновані 1659 дітей.

“Неохоплені діти повністю, або не мають жодної дози, або неохоплені становлять 19,5 тисяч. Це є максимальна цифра. Це реально правдиві дані. Це діти від шести місяців до шести років. Це вікова група 2016-го-2021-х років народження”, — каже Олена Левицька.

 

За її словами, якщо цих дітей не провакцинують, є ризик спалаху поліомієліту.

 

 

 

 

 

Фото – скріншот з відео та Альона Ніколаєвич

За джерелом:

https://dilo.net.ua/novyny/lviv-yanyn-protyagnuv-zubamy-shvydku-aby-pryvernuty-uvagu-do-vaktsynatsiyi-vid-poliomiyelitu/

 

Переглядів: 389 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024