Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Лютий » 27 » Закарпатська ОО ТЧХУ розгортає пункти першої допомоги вздовж кордонів із сусідніми країнами
13:45
Закарпатська ОО ТЧХУ розгортає пункти першої допомоги вздовж кордонів із сусідніми країнами

 

ДЕНЬ БУВ ВАЖКИМ, АЛЕ ПРОДУКТИВНИМ

 

 

 

 

 

 

 

26 лютого Червоним Хрестам Закарпаття розгорнув 3 пункти першої

допомоги вздовж кордонів із Словаччиною, Угорщиною та Румунією.

Ще два пункти укомплектовано для відкриття сьогодні, 27 лютого.

 

 

 

 

 

 

 

Закарпатські #рятувальники спільно із Червоним Хрестом біля кордонів розгортають пункти обігріву для внутрішньо переміщених осіб. Вчора, 26 лютого, підрозділи ДСНС Закарпаття, спільно з Червоним Хрестом, провели роботу щодо розгортання мобільних пунктів обігріву на основних пунктах пропуску.

 

 

 

 

 

 

Так, на КПП «Ужгород – Вишнє Нємецьке» вже розгорнуто намети для обігріву, харчування та тимчасового перебування внутрішньо переміщених громадян. Згодом подібні пункти облаштують на митному посту «М.Березний» та пункті пропуску «Чоп-Захонь» митного поста «Тиса».

 

 

 

 

 

 

У цих мобільних пунктах успішно працюють волонтери Загону швидкого реагування Закарпатської ОО ТЧХУ. Вони надають першу допомогу всім, хто цього потребує. Якщо бачать, що у людини сильний стрес, надають їй і першу психологічну допомогу. Волонтери видають тут переміщеним особам воду, печиво, гарячий чай, а також гігієнічні набори.

 

 

 

 

 

 

Червонохрестівці забезпечують подорожніх місцем відпочинку і обігріву для дітей і немічних в наметах Червоного Хреста. Облаштовують місця для матері та дитини.

 

 

 

 

 

 

Організовано також транспорт для швидкого перетину людей у критичних станах. Налагоджено оперативну лінію зв՚язку із прикордонною службою Словаччини для  людей, що знаходяться у важких станах, щоб вони змогли без черг перетнути кордон і звернутися за медичною допомогою.

 

 

 

 

 

 

В Ужгороді працюють два пункти прийому товарів першої необхідності. Такі ж пункти прийому товарів від населення організовані й в районних центрах Закарпатської області.

 

 

 

 

 

 

У цих пунктах за день зібрано тільки в м. Ужгороді - 1543 одиниці різного виду допомоги від населення, а саме: ковдри, каримати, матраци, постільна білизна, подушки, засоби гігієни, посуд разовий, продукти харчування та інше. Отримана допомога направлена для облаштування прихистків людям у потребі в прикордонному місті Чоп та у ті, що діють на території міста Ужгород.

 

 

 

 

 

 

Тренером школи першої допомоги впродовж двох днів, 27-26 лютого, проведено двохгодинні майстер - класи з першої допомоги на 5-ти локаціях в місті Ужгороді.

 

 

 

 

 

 

Учасниками цих майстер-класів стали 175 осіб, котрі серйозно ставляться до захисту як свого життя, так і тих, хто їх оточує.

 

 

 

 

 

 

26 лютого від імені Закарпатської ОО ТЧХУ  зроблено запити на гуманітарну допомогу до 3-х іноземних партнерів Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

Щиро дякуємо працівникам ДСНС у Закарпатській області за допомогу в організації вивозу переміщених осіб у важкому стані поза чергою і встановлення комплектів наметів Червоного Хреста!

 

 

 

 

 

 

Дякуємо мешканцям міста Ужгорода за згуртованість та милосердя!

 

 

 

 

 

 

Наші волонтери, - Ви найкраще, що у нас є! Дякуємо всім вам персонально без винятку!

 

Довідково:

 

 

 

 

 

 

На фотографіях навмисно не знято обличчя громадян, котрим надавалася Червоним Хрестом Закарпаття гуманітарна допомога. В біду може потрапити кожен. Особливо у такий час, як сьогодні.

 

Фото – Закарпатської ОО ТЧХУ

За джерелами:

https://www.facebook.com/RedCrossUkraine/photos/pcb.4129419447094499/4129415247094919

https://www.facebook.com/RedCrossTranskarpatia/photos/pcb.4962150487172908/4962095933845030

https://www.facebook.com/DsnsZakarpattya/photos/pcb.4986115281455330/4986113634788828

 

Переглядів: 219 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 15:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024