Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Березень » 2 » Львівська ОО ТЧХУ, при сприянні Баденського Червоного Хреста (Німеччина), допомагає своїм підопічним
18:18
Львівська ОО ТЧХУ, при сприянні Баденського Червоного Хреста (Німеччина), допомагає своїм підопічним

 

ДОПОМОГА З НІМЕЧЧИНИ

 

 

 

 

 

 

Львівська ОО ТЧХУ не залишає своїх підопічних на одинці з бідою у ці тривожні дні: медичні сестри виконують

лікарські призначення, і доставляють їм продукти харчування, придбані за кошти Баденського Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

Як ми уже повідомляли, у серпні 2021 року  виповнилося 25 років співпраці Львівської ОО ТЧХУ та Баденського Червоного  Хреста (Німеччина). Всі ці роки червонохрестівці з Німеччини підтримували Проект Медико – соціального центру для людей, що зазнали переслідування від диктаторських режимів, для самотніх і малозабезпечених людей в поважному віці, осіб з інвалідністю, інших вразливих категорій населення, котрі є підопічними Червоного Хреста Львівщини.

 

 

 

 

 

 

Згодом до підтримки Проекту долучився німецький фотожурналіст Тілль Майєр, котрий ініціював нову Програму "Медикаменти та продукти харчування для малозабезпечених одиноких людей, котрими опікується  ЛОО ТЧХ».

 

 

 

 

 

 

Завдячуючи жертводавцям  з Німеччини, Львівська  обласна організація ТЧХУ донині фінансує 5 медичних сестер, котрі опікуються лежачими хворими, одинокими  людьми на дому. Щоденно кожна медична сестра надає медичні та часто і соціальні послуги для підопічних.

 

 

 

 

 

 

На жаль, медичні сестри змушені опікуватися лежачими хворими та самотніми людьми похилого віку щоденно, не зважаючи на військовий стан, запроваджений в країні минулого тижня.

 

 

 

 

 

 

Залишити цих знедолених людей без опіки – це просто неможливо, і тому доводиться ризикувати своїм життям і здоров'ям заради життя своїх підопічних.

 

 

 

 

 

 

Про роботу медичних сестер Львівської ОО ТЧХУ добре знають наші партнери з Німеччини. Та і засновник Програми «Медикаменти», - п. Тілль знає, тому що часто з моніторинговими візитами відвідує підопічних Червоного Хреста вдома. Згодом, про їх важке життя він розповідає у своїх фоторепортажах, виставках фотографій, документальних кінострічках, радіопередачах, на сторінках своєї газети «Obermain Tagblatt», головним редактором якої вже є кілька років. Добрі серця відзиваються у Німеччині на заклик Тілля про допомогу та милосердя до львів'ян у потребі, і збирають для них пожертви, про що ми розповідали у минулих випусках новин. 

 

 

 

 

 

 

Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України дякує партнерам з Німеччини за допомогу, яка є зараз дуже актуальною для людей, обмежених в пересуванні та лежачий хворих, а також самотніх осіб, що досягли поважного віку і не мають достатніх засобів для існування!

 

Фото – Ірини Юричко

Прес-служба Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 557 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 22:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024