Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Березень » 6 » Королева Єлизавета зробила пожертву з власних коштів на підтримку українських біженців
23:44
Королева Єлизавета зробила пожертву з власних коштів на підтримку українських біженців

 

 

КОРОЛІВСЬКА ПОЖЕРТВА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хоча Королева Великої Британії Єлизавета публічно не говорила про російське

вторгнення в Україну, вона висловила своє ставлення до ситуації однією значною дією.

 

 

І. Милосердя королеви / The Queen's Mercy

 

In 1945, Queen Elizabeth of Great Britain ordered her father to allow her to contribute directly to the victory. She joined the Women's Auxiliary Territorial Service, where she studied driver and was known as No. 230873 Lt. Elizabeth Windsor. It was the first time in the history of the royal family that a woman had served in a military unit. So what is war, who knows, and she knows from her own experience. Therefore, her Majesty's attitude towards refugees from Ukraine is very compassionate.

________________

 

Королева Великобританії у 1945 році Єлизавета вмовила батька дозволити їй зробити свій безпосередній внесок у перемогу. Вона приєдналася до Жіночої Допоміжної Територіальної Служби, де вивчилася на водійку та була відома як № 230873 лейтенант Елізабет Віндзор. Це стало першим випадком в історії королівської родини, коли жінка служила у військовому підрозділі. Тож що таке війна, хто-хто, а вона знає з власного досвіду. Тому до біженців з України у ЇЇ Величності ставлення дуже співчутливе.

 

У четвер, 3 березня, благодійний комітет Великої Британії з надзвичайних ситуацій оголосив, що королева зробила пожертву, щоб підтримати їхні зусилля зі збору коштів на підтримку біженців з України, пише УНН з посиланням на Vanity Fair.

ІІ. Цитата

"Велике спасибі Її Величності Королеві за постійну підтримку Комітету з надзвичайних ситуацій і за щедру пожертву на гуманітарний призов DEC в Україні", — повідомила група.

Пізніше Букінгемський палац підтвердив The Sun, що королева зробила пожертву зі своїх особистих коштів, але не поділився сумою внеску.

 

ІІІ. Деталі

Повідомляється що Комітет з надзвичайних ситуацій, який об'єднує 15 британських благодійних організацій для організації колективних зборів коштів і скоординованого реагування на події за кордоном, в четвер почав збір коштів на підтримку українських біженців.

Група заявила, що планує розподілити кошти між п'ятьма благодійними організаціями, які вже працюють у Польщі, Угорщині, Молдові, Словаччині та Румунії. У своєму виступі в Палаті громад в середу прем'єр-міністр Борис Джонсон оголосив про це і сказав, що британський уряд виділить пожертвування в розмірі до 20 мільйонів фунтів стерлінгів.

 

ІV. Раніше

Як писав УНН, спадкоємець британського престолу принц Чарльз у вівторок назвав вторгнення Росії в Україну "жорстокою агресією" і висловив свою солідарність з українцями, які чинять спротив нападу.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/1966552-koroleva-yelizaveta-zrobila-pozhertvu-z-vlasnikh-koshtiv-na-pidtrimku-ukrayinskikh-bizhentsiv

 

Переглядів: 430 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 13:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024