Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Березень » 24 » Мешканці с. Оженин, що на Рівненщині, направили Львівській ОО ТЧХУ мікроавтобус з хлібом
10:23
Мешканці с. Оженин, що на Рівненщині, направили Львівській ОО ТЧХУ мікроавтобус з хлібом

 

ХЛІБ ВІЙНИ – ОСОБЛИВИЙ ХЛІБ

 

 

 

 

 

 

 

Днями із с. Оженин, що на Рівненщині, у Львівську ОО ТЧХУ надійшло 2000 буханок хліба,

як додаток до Подяки за гуманітарну допомогу для ВПО, яких розмістили у сільському Домі Молитви.

 

 

 

 

 

 

 

 

В подяці, зокрема, йшлося: «Я, Шестерук Аліна Володимирівна, котра є помічницею депутата Олега Ярошика, звернулася з проханням до  Львівської обласної організації Червоного Хреста про допомогу в облаштуванні приміщення у Домі Молитви, пристосованого для тимчасово переселених осіб з дітьми, котрі приїхали в село із територій, де ведуться бойові дії за Україну. Висловлюю щиру подяку та низький уклін працівникам Товариства за допомогу».

 

 

 

 

 

 

Приємно отримувати такі подяки, коли люди задоволені твоєю роботою. Аліна та її помічник п. Олег 6 березня особисто підбирали необхідну для Молитовного Дому і його несподіваних постояльців гуманітарну допомогу. Це були продукти харчування, ковдри, постіль, теплий одяг, засоби гігієни, медикаменти тощо.

 

 

 

 

 

 

Посланцям з Рівненщини допомагала підбирати гуманітарну допомогу Галина Олег, голова Сихівської РО м Львова ТЧХУ. А тепер ця допомога повернулася до неї, і до її колег- червонохрестівців, лотками свіжого рум՚яного хліба - хліба війни.

 

 

 

 

 

 

Бачачи, скільки рутинної роботи треба червонохрестівцям виконати за зміну, вони вирішили поділитися з ними хлібом. У селі є своя пекарня. Частину продукції вона дає на благодійність. У Львові цей хліб використали для нарізання канапок, щоб на Центральному вокзалі у наметі Червоного Хреста зустріти вимушено переселених осіб, яких прибуває у місто по кілька тисяч за добу. Давали хліб і на пункти перетину українсько-польського кордону, де теж цілодобово працюють волонтери Червоного Хреста Львівщини.

 

 

 

 

 

 

Працівники і волонтери Львівської ОО ТЧХУ подякували  посланцям з Рівненщини за такий несподіваний, але дуже потрібний у ці дні подарунок, і запросила їх приїздити ще, як тільки виникне у цьому  потреба.

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк

 

 

 

 

 

Переглядів: 282 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 05:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024