Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Квітень » 5 » ЗШР Львівської ОО ТЧХУ «ГОРС» - зустрічає евакуйованих на Центральному залізничному вокзалі у Львові
14:19
ЗШР Львівської ОО ТЧХУ «ГОРС» - зустрічає евакуйованих на Центральному залізничному вокзалі у Львові

ВОЛОНТЕРИ – НА ЧЕРГУВАННІ

 

 

 

 

 

 

З початку бойових дій в Україні волонтери Загону швидкого реагування Львівської ОО ТЧХУ "ГОРС"

допомагають вимушено переміщеним особам, котрі прибувають на головний залізничний вокзал у Львові.

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні йде 41-й день війни з росією. За цей час тисячі евакуйованих із зони бойових дій отримали допомогу: пошук транспорту, перевезення до кордону, організація та цілодобова робота пункту харчування, психологічна допомога, цілодобові інформаційні пункти біля кожного намету обігріву ДСНС та ЛОО ТЧХУ, допомога з пошуком житла, сортування гуманітарної допомоги та забезпечення необхідним потребуючих.

 

 

 

 

 

 

І це все завдячуючи жертовним волонтерам, які не шкодують ні своїх сил, ні часу, міжнародній підтримці всім необхідним та спільним бажанням досягнути одну мету

 

 

 

 

 

 

 

Серед волонтерів ЛОО ТЧХУ «ГОРС» є на сьогодні не тільки львів'яни, але й не байдужі хлопці та дівчата з Одеси, Запоріжжя, Харкова та Сум.

 

 

 

 

 

 

 

Так, наприклад, 5 квітня у першу зміну у пункті обігріву чергувала волонтерка Яна Астапова, котра прибула з Харкова, де навчається на останньому курсі факультету громадського здоров՚я національного медичного університету.

 

 

 

 

 

 

Чергують волонтери, переважно, по двоє. Так, наприклад, волонтерка Ніка Чулаєвська має напарницею п. Богдану, дружину командира ЗШР ЛОО ТЧХУ «ГОРС» Михайла Яворівського.

 

 

 

 

 

 

У загін долучилися зовсім юні хлопці та дівчата. Наприклад, Анастасія Пригода, волонтерка Личаківської РО м. Львова ТЧХУ, зустріне своє повноліття тільки влітку, але за час війни вона вже здобула у загоні "ГОРС" міцний авторитет, завдяки своїй жертовній ретельній праці на чергуваннях у пункті обігріву.

 

 

 

 

 

 

На зміну Анастасія заступила сьогодні о 12.00 дня, і здасть її о 22.00. За цей час їй багато доведеться виконати різноманітної роботи: від супроводу людей з обмеженими можливостями, до роздачі чаю і бутербродів. До кожної справи дівчина ставиться сумлінно і з вогником. Тож до повноліття встигне зробити ще багато добрих вчинків. 

 

 

 

 

 

Очолює штаб – Маріанна Ільчишин. Всі прохання до неї можна адресувати за тел.: (098)-34-37- 612.

 

 

 

 

 

 

Незважаючи на те, що потік евакуйованих порівняно з першими днями війни зменшився, пункт обігріву «ГОРС» працює цілодобово. І завершить свою роботу з останнім пострілом цієї брутальної війни з північним сусідом.

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк

 

Переглядів: 227 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 06:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024