Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Квітень » 19 » У бомбосховищах на Луганщині Червоний Хрест України забезпечує людей продуктами й медичними  послугами
15:02
У бомбосховищах на Луганщині Червоний Хрест України забезпечує людей продуктами й медичними  послугами

ХЛІБ ВІЙНИ

 

 

 

 

 

 

Товариство Червоного Хреста України у Луганській області годує

людей у бомбосховищах, привозить їм продуктові набори та хліб.

 

 

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської військової обласної адміністрації Сергій Гайдай.

«Червоний Хрест України у Луганській області годує людей у бомбосховищах… Гаряче харчування, медичні послуги та психологічну підтримку їм цілодобово надають волонтери Товариства Червоного Хреста України», - написав керівник ОВА.

За словами голови Луганської ОО Товариства Червоного Хреста України Ольги Кудаєвої, у березні та квітні продуктові набори отримали 5 645 людей, також роздано понад 2 800 буханок хліба.

«Окрім того, у співпраці з Організацією Об'єднаних Націй (ООН) та її партнерами доставлена гуманітарна допомога для 17 тисяч мешканців Сєвєродонецька, які перебувають у дуже тяжкому становищі», - зазначила Кудаєва.

Вона також повідомила, що Агентство ООН у справах біженців (УВКБ ООН), Всесвітня продовольча програма (ВПП), Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), міжнародна неурядова організація «Людина в біді» та Міжнародна організація з міграції (МОМ) передали чотири потужних електрогенератори для лікарень Луганської області.

Гайдай нагадав, що за офіційними даними, понад 30 тисяч людей залишили Луганщину, рятуючись від війни. Проте щонайменше третина мешканців області з різних причин не змогла цього зробити, дехто з них фактично живе у бомбосховищах.

Як повідомлялося, 14 квітня з території Луганщини загалом евакуювали понад 200 мирних жителів регіону.

Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

 

 

Фото – ілюстративне

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/3458002-u-bomboshovisah-na-lugansini-cervonij-hrest-ukraini-zabezpecue-ludej-produktami-j-medposlugami.html

 

Переглядів: 176 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 11:07
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024