Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Квітень » 23 » ТЧХУ, МКЧХ та Мінсоцполітики підписали Меморандум про співпрацю з фінансової підтримки ВПО
08:55
ТЧХУ, МКЧХ та Мінсоцполітики підписали Меморандум про співпрацю з фінансової підтримки ВПО

 

ЩОМІСЯЧНА ДОПОМОГА - НА СУМУ 2500 ГРН   

 

 

 

 

 

 

 

Червоний Хрест України, Міжнародний комітет Червоного Хреста та Міністерство соціальної політики

підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо надання грошової допомоги постраждалому населенню.

 

 

15 квітня у Києві відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Товариством Червоного Хреста України, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Міністерством соціальної політики для надання фінансової підтримки вразливим верствам населення, які постраждали внаслідок збройного конфлікту в Україні.

 

 

 

 

 

 

Фінансова допомога становить 2500 грн на одну людину протягом одного місяця та є вкрай важливою для допомоги вимушено переміщеним особам, а також тим, хто залишається у місцях, які сильно постраждали від воєнних дій. На реалізацію цієї програми Червоний Хрест України мобілізує 500 мільйонів гривень, а Міжнародний комітет Червоного Хреста – 1,9 мільярда гривень.

 

 

 

 

 

 

«Наші співробітники та волонтери невтомно працюють та й надалі будуть продовжувати допомагати найбільш уразливим категоріям населення в Україні. Надання грошової допомоги дозволить людям самостійно приймати рішення про те, як вони хочуть використовувати отриману допомогу», – зазначив Микола Поліщук, Президент Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Товариство Червоного Хреста України вже 104 роки захищає життя людей, попереджає та полегшує їх страждання під час збройних конфліктів і природних катастроф. З перших днів повномасштабного вторгнення Червоний Хрест України фокусує свою діяльність на допомозі постраждалим людям. Товариство надає гуманітарну допомогу, психосоціальну підтримку, проводить інформаційну діяльність з першої допомоги, мінної небезпеки та міжнародного гуманітарного права. Команди Загону швидкого реагування ТЧХУ виїжджають до гарячих точок, супроводжують евакуацію та допомагають постраждалим на місці руйнувань житлових будинків.

 

 

Фото – ТЧХУ/ Фейсбук

За джерелом:

https://www.facebook.com/RedCrossUkraine/photos/pcb.4266311276738648/4266310990072010/

 

Переглядів: 204 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 23:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024