Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Квітень » 27 » Волонтери Червоного Хреста у Черкасах навчаються надавати першу допомогу
12:56
Волонтери Червоного Хреста у Черкасах навчаються надавати першу допомогу

ПЕРШЕ ЗАНЯТТЯ ЗА 12-ГОДИННОЮ ПРОГРАМОЮ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Минулого тижня 20 волонтерів Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України та Черкаської міськрайонної організації Червоного Хреста України навчались навичкам надання першої допомоги за 12-ти годинною Програмою.

 

Тренінг проводила тренер з першої допомоги Олена Шило, який відбувся за підтримки Національного комітету Товариства Червоного Хреста України та Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

 

Волонтери мали змогу теоретично та практично опрацювати навички надання першої медичної допомоги постраждалому під час настання кризової ситуації. Під час навчання розглядалися техніки надання першої допомоги постраждалому в стані в свідомості та дихає, без свідомості та дихає, без свідомості та не дихає, дихання неправильне, тощо. Слухачі мали змогу практично відпрацювати проведення серцево-легеневої реанімації з використанням дефібрілятора, отримати навички з зупинки кровотечі підручними засобами, опанувати особливості надання медичної допомоги постраждалому під час отримання травм, опіків, проведення транспортування.

 

 

 

 

 

 

 

 

Перший тренінг у Черкасах не стане єдиним. Попереду у волонтерської команди нові заняття з поглиблення попередньо отриманих знань. Учасники тренінгу подякували Олені за отриманні знання та навички з надання першої медичної допомоги. Відзначили високий рівень викладання, практичну цінність та вміння тренерки знайти необхідний контакт з аудиторією. Волонтери впевнені, що таке теоретичне підгрунтя плюс відпрацьовані на практиці навички дійсно є необхідними для них. Це допоможе ефективно виконувати волонтерську діяльність, побудовану на бажанні допомагати людям.

 

Фото –  Черкаської ОО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/RedCrossCherkasyObl/photos/pcb.122986520345669/122986223679032/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 200 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 01:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024