Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Травень » 17 » Чергова ракетна атака на Львів та Львівську область
14:59
Чергова ракетна атака на Львів та Львівську область

ЧЕРГОВИЙ  ОБСТРІЛ

 

 

 

 

 

 

Росія завдає по Україні ракетних ударів не лише з Чорного моря,

 але і з Каспійського, а також із приблизно 40 аеродромів.

 

 

Перші вибухи пролунали близько 00:40 у ніч проти 17-го травня. Також у небі над містом навіть із віддалених від Львова населених пунктів можна було побачити спалахи.

 

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив у Telegram, що попередньо у місті спрацювала система протиповітряної оборони, і що, натомість, ракети влучили в об‘єкт військової інфраструктури на території Яворівського району, майже на кордоні з Польщею.

 

Згодом Максим Козицький повідомив, що ворог здійснив ракетний удар по об’єкту інфраструктури регіональної філії "Львівська залізниця" у Яворівському районі, пошкодивши вибухом залізничну інфраструктуру.

 

Мер Львова Андрій Садовий написав у Telegram, що у навколишніх будинках повибивало шиби. "Це справді була одна із найбільших атак на Львівську область за кількістю ракет. Що буде відбуватись далі, передбачити важко. Тому ходіть в укриття! Не знімайте прильотів ракет чи роботи ППО. Такі відео потрібні московській агентурі. Не уподібнюйтесь русні, будь ласка", — наголосив Садовий, додавши, що цієї ночі на Львівщині було дві повітряні тривоги та 2 масові хвилі ракетних вильотів.

 

Стало відомо, що три крилаті ракети сили протиповітряної оборони збили над Львівщиною, які випустили з акваторії Чорного моря. Про це повідомили у ПвК "Захід" зранку вівторка, 17 травня. На щастя, ніхто не постраждав.

 

Як повідомили в Командуванні Повітряних Сил ЗСУ, ще одну російську крилату ракету, яка летіла у напряму заходу України, збив підрозділ зенітних ракетних військ повітряного командування "Південь" у небі над Миколаївщиною. Її випустив стратегічний бомбардувальник, що атакував Україну з Каспійського напрямку.

 

Зазначимо, що це вже третій випадок обстрілу об’єкта поблизу кордону з Польщею. 15 травня рашисти знищили об'єкт військової інфраструктури у Яворівському районі, а 13 березня атакували Яворівський полігон, вбивши 57 військових.

 

(Детальніше див. - https://expres.online/podrobitsi/u-khrami-povibivalo-vikna-e-zagibli-ta-poraneni-putinska-armiya-zdiysnila-raketni-ataki-na-lviv-ta-lvivsku-oblast-a-takozh-na-chernigivshchinu-ta-sumshchinu?fbclid=IwAR1xTNdm6QRqPFjAl-IZKMjUWFiNi2x8Sqz_y3pcVs2d7-Iu1k_HvmGx-Lo).

 

Фото – з відкритих джерел

Переглядів: 204 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 14:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024