Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Травень » 17 » Червоноградська МО ТЧХУ передала у Штаб гуманітарної підтримки розкладушки і матраци до них
17:28
Червоноградська МО ТЧХУ передала у Штаб гуманітарної підтримки розкладушки і матраци до них

ЗІ СВІТУ ПО НИТЦІ…

 

 

 

 

 

Гуманітарні штаби Червоноградського району отримали 600 тон

 допомоги від європейських країн, в т.ч. і від Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

В кожній територіальній громаді Червоноградського району функціонують гуманітарні штаби. За цей час волонтери прийняли понад 600 тон продуктів, одягу, засобів гігієни, ліків від країн-донорів, а це Польща, Німеччина, Італія, Нідерланди, США, Швеція, Великобританія та інші.

 

 

 

 

 

 

Майже 600 тон  відправили з Червонограда у  Київ, Іловайськ, Ірпінь, Житомир, Миколаїв,  Краматорськ, Попасну, Лисичанськ, Чернігів, Охтирку, Вознесенськ, Суми, Харків, Маріуполь, Бучу та у прифронтові госпіталі.

 

 

 

 

 

 

Також хочемо зазначити, що в перші ж дні війни Червоноградській районній військовій адміністрації вдалось залучити до співпраці Львівську організацію Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

На сьогодні вони активно допомагають пунктам видачі гуманітарної допомоги внутрішньо переселеним особам, амбулаторіям та лікарням району, а також нашим місцевим сім’ям, які такої допомоги потребують.

 

 

 

 

 

 

Днями, Червоноградська МО ТЧХУ передала у Штаб гуманітарної підтримки посильну допомогу, яку отримала у Львові, про що йшлося в репортажі «Допомога переселенцям з Червонограда». У цей гуманітарний вантаж від Червоного Хреста ввійшли: 60 гігієнічних наборів, 92 розкладушки і матраци до них, пледи,  а також 92 комплекти рушників. Ще дві розкладушки і матраци видані переселенцям безпосередньо в офісі міської організації ТЧХУ.(Див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2022-05-09-23651).

 

 

 

 

 

 

Міська організація Червоного Хреста щиро вдячна Уляні Стельмах, голові Львівської ОО ТЧХУ, за зроблену пожертву, та всім, хто причетний до будь-якої підтримки і діяльності гуманітарних штабів та волонтерської роботи.

 

Фото – автора та прес-служби Львівської обласної військової адміністрації

Марія Горошко,

голова Червоноградської МО ТЧХУ,

членкиня президії правління Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України

Переглядів: 224 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 11:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024