Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Травень » 27 » «ГРАНА ПАДАНО» разом з Італійським Червоним Хрестом – для постраждалих від війни в Україні
21:49
«ГРАНА ПАДАНО» разом з Італійським Червоним Хрестом – для постраждалих від війни в Україні

ЗА ЗАКОНАМИ ГУМАНІЗМУ

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 27 травня, Італійський Червоний Хрест отримав від Консорціуму цивільного захисту Grana Padano 17 піддонів упаковок сиру grana Padano PDO, вартістю 100 тисяч євро, які направлять на підтримку українського населення, що постраждало від війни.

 

Сьогоднішня пожертва оновлює конкретне гуманітарне зобов'язання Консорціуму щодо Червоного Хреста Італії (CRI), «історичного» партнера, з яким благодійна діяльність ведеться роками. Угода, одноголосно схвалена Радою директорів Консорціуму в березні минулого року, також передбачає виділення ще 100 тисяч євро готівкою CRI на допомогу українським біженцям.

 

 

 

 

 

 

При передачі подарунку від Grana Padano, що містить 8741 кг сиру різних сортів, були присутні: від консорціуму Grana Padano президент Ренато Загіні та керівник відділу маркетингу та комунікацій в Італійському Червоному Хресті Мірелла Пармеджіані, сестра Емілія Бруна Скаркелла, котра є Національним інспектором Корпусу медсестер-волонтерів, та Маттео КампореалеВіце-президент CRI, Національний молодіжний представник Італійського Червоного Хреста.

 

«Ми раді цій новій синергії з Італійським Червоним Хрестом, яка прагне надавати гуманітарну та соціально-медичну допомогу українському населенню. – сказав Президент Grana Padano Ренато Загіні, – Нам потрібні конкретні та відповідальні дії щодо тих, хто потребує допомоги і тікає від смерті та спустошення, а продюсери Grana Padano PDO роблять все без зайвих зволікань, з одностайною згодою, перед обличчям найсерйознішої трагедії з часів закінчення Другої світової війни».

 

 

 

 

 

 

«Ми сподіваємося, – підсумував президент Консорціуму, – що кожен, хто їстиме цей сир, також, принаймні хоч на мить, зможе відчути наше співчуття і обійми».

 

Вантажівка, підготовлена Червоним Хрестом для збору вантажів, вирушить сьогодні у напрямку міста Львова, де вже кілька місяців тривають численні заходи щодо забезпечення необхідної підтримки тим, хто тікає від війни і потребує допомоги.

 

Сестра Емілія Скаркелла, національний інспектор Корпусу медсестер - волонтерів Італійського Червоного Хреста, подякувала консорціуму Grana Padano такими словами: «Ми дуже пишаємося тим, що спільно з Консорціумом захисту Grana Padano організували підтримку українського населення. З початку цієї серйозної надзвичайної ситуації ми надали допомогу мільйону людей і провели 14 міжнародних операцій з доставки гуманітарної допомоги. Спасибі цьому партнеру, який проявив себе дуже чутливим до драми, за те, що ще раз висловив впевненість у діяльності наших волонтерів».

 

 

 

 

 

 

Маттео Кампореале, віце-президент CRI і Національний представник молоді, додав: «Я приєднуюся до слів сестри Скаркелли, дякую консорціуму Grana Padano, який вирішив підтримати нашу прихильність тим, хто постраждав від конфлікту. На додаток до надання предметів першої необхідності та підтримки здоров'я, Італійський Червоний Хрест до теперішнього часу провів 3 міжнародні евакуаційні місії, в яких взяли участь 240 людей з обмеженими можливостями, які страждають на порушення апарату руху, когнітивними порушеннями та психічними патологіями. Наша допомога буде тривати до тих пір, поки це буде необхідно".

 

Фото – Італійського Червоного Хреста

За джерелом:

https://cri.it/2022/05/27/grana-padano-al-fianco-della-cri-per-lemergenza-ucraina/?fbclid=IwAR2RYZIs32fbbAeqr0rpIdeS8wsbAZJFIMgFjMe7keu9iUAzZF9W6zQ8Pec

 

Переглядів: 206 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 12:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024