Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Травень » 30 » Міжнародний день захисту дітей: які заходи відбудуться на Львівщині
19:13
Міжнародний день захисту дітей: які заходи відбудуться на Львівщині

ДИТЯЧОМУ  СВЯТУ - БУТИ!

 

 

 

 

 

 

Щорічно, 1 червня, відзначають Міжнародний день захисту дітей. Цього року, у зв’язку з воєнними подіями, Львівська область прихистила майже 800 внутрішньо переміщених дітей, з них 467 – діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

 

Служба у справах дітей Львівської ОВА cпільно із райдержадміністраціями організовують низку заходів для дітей з Львівщини та переселенців. Зокрема, це свято «Літо для дітей без тривог» до Дня захисту дітей для внутрішньо переміщених дітей Київської та Миколаївської областей. А також мистецький захід на стадіоні «Арена Львів». Із повним переліком можна ознайомитись тут. Також на цікаві локації запрошують департамент з питань культури, національностей та релігій та департамент освіти. Детальніше за посиланням. 

Окрім цього, 1 червня, відбудеться святково-патріотичний захід «Незалежне майбутнє» за підтримки ФСТ Динамо, Держкомтелерадіо, Міністерства культури та інформаційної політики України у співпраці з Офісом Президента України та управлінням молоді та спорту Львівської ОВА. Свято організоване для дітей, що вимушені були покинути свій дім та їхніх батьків, а також місцевих жителів. Триватиме захід з 10.00 до 14.00. Локація: Стадіон Динамо (вул. Володимира Янева, 10).

31 травня о 17 год на площі перед Національним театром опери та балету ім.. Соломії Крушельницької з нагоди Дня захисту дітей відбудеться благодійна акція «Допомагаємо – перемагаємо». Організатор заходу: 58-й будинок офіцерів. Під час акції відбудеться концертна програма та флешмоб творчих колективів: школи спортивного бального танцю 58-го будинку офіцерів «Львів-Денс-Академі», Зразкового дитячого театру танцю «Левеня» та інших колективів за участі дітей з Маріуполя, Херсона, Харкова, Одеси, Донецька, учасника проекту «Пісні війни» Олександра Рожка та Народного артиста України Олега Лихача.

Під час заходу презентують виставку дитячих малюнків «Армія очима дітей» та проведено конкурс малюнку «Якою я бачу Тебе, Україно!» і забави від анімаційного дуету «ВлаТар». На підтримку Навчально-реабілітаційного центру святого Миколая (Брюховичі), де перебувають 70 дітей з Миколаївської області передадуть подарунки і вітальні листи, підготовлені дітьми Великобританії.

Заходи для дітей організовує і ЮНІСЕФ. Так, 1 червня о 15 год усіх запрошують на дитячу точку “Спільно”. На дітей чекають: гігантська розмальовка про права дитини, яку розфарбуємо разом; аквагрим і блискітки; веселі активності та приємності; фотограф, щоб зберегти кожну посмішку. Дата і час: 1 червня з 15:00 до 19:00. Місце, де будуть відбуватись активності: Львів, вул. Уласа Самчука, 14. Вхід і всі активності безкоштовні.

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news/29642

 

 

 

Переглядів: 183 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 12:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024