Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Червень » 17 » Одна з обласних лікарень отримала медичне обладнання та медикаменти від італійського гуманітарного фонду «Hope Onlus»
17:52
Одна з обласних лікарень отримала медичне обладнання та медикаменти від італійського гуманітарного фонду «Hope Onlus»

БЛАГОДІЙНІСТЬ ІТАЛІЙЦІВ

 

 

 

 

 

 

Лікарня отримала реанімаційну систему для немовлят, ультразвукові апарати,

ліжка, монітори для відділення інтенсивної терапії, двофазні дефібрилятори та інше.

 

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький подякував благодійникам та зазначив, що Італія була однією з перших країн, які виступили зі словами підтримки України, коли росія пішла на нас великою війною, а також однією з перших країн, які слова підтримки підкріпили діями.

 

«Дякуємо за надважливе та дороговартісне обладнання, яке допоможе рятувати життя українських дітей, за людяність та небайдужість. Ми дякуємо уряду Італії за гуманітарну допомогу, військове спорядження та дипломатичні зусилля, дякуємо всім громадянам Італії, які надавали волонтерську підтримку, збирали кошти та приймали наших вимушених переселенців, зокрема дітей.

Окремо хочу подякувати італійському гуманітарному Фонду «Hope Onlus», який організував збір та передачу обладнання.. Організація сьогоднішньої передачі була непростою, однак завдяки спільним зусиллям всі перешкоди подолали. Не маю сумнівів, що в недалекій перспективі нам вдасться продовжити нашу тісну співпрацю, а та дружба, яка у нас виникла – буде розділена в радості мирних днів. Ми завжди пам’ятатимемо тих, хто протягнув нам руку допомоги. Слава Україні!», – сказав Максим Козицький.

 

Як розповів гендиректор Львівського медичного інституту – медичного коледжу «МОНАДА» Ігор Гайдучок, раніше італійський фонд передав Центру близько 20 тон харчових продуктів, які волонтери Центру відправили в Ірпінь, Чернігів, Краматорськ, Київ, Харків та інші міста.

 

«Фонд також займається проблемами дітей, тож ми звернулися до його волонтерів з проханням допомогти з наданням обладнання для відділень інтенсивної терапії. Фонд відгукнувся, ми зробили базу по всіх лікарнях Львівської області, яка є потреба саме в інтенсивній терапії. І фонд почав формувати допомогу конкретно під потреби лікарень. Ще один мікроавтобус допомоги передадуть іншій обласній лікарні – там переважно медикаменти», – зазначив Ігор Гайдучок.

 

Довідково:

 

«Hope Onlus» – це італійська незалежна неприбуткова організація, яка допомагає дітям та громадам, що потребують допомоги в Італії та на Близькому Сході, реалізовуючи гуманітарні проєкти та проєкти сталого розвитку для захисту здоров’я та освіти. Організація діє з 2006 року.

 

Фото – прес-служби ЛОВА

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news/17817

 

 

Переглядів: 195 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 06:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024