Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Червень » 18 » З нагоди Дня медичних працівників у Львові нагородили лікарів і колектив ЛОО ТЧХУ (ВІДЕО)
16:58
З нагоди Дня медичних працівників у Львові нагородили лікарів і колектив ЛОО ТЧХУ (ВІДЕО)

ПЛІЧ-О-ПЛІЧ В ОБОРОНІ КРАЇНИ

 

 

 

 

 

 

Саме під таким гаслом у Будинку воїна у Львові 17 червня

 відбувся захід, приурочений до Дня медичних працівників.

 

 

 

 

 

 

 

Церемонію відкрив Олег Дуда, очільник Регіональної Ради «Ордена святого Пантелеймона». Даючи інтерв'ю Львівському місцевому телеканалу НТА він сказав: "Мав за честь вручити почесні грамоти Поважної Ради "Орден святого Пантелеймона" Орден Святого Пантелеймона. Честь медичної професії 17 львівським колегам і двом медикам з Херсону".

 

 

 

 

 

 

Зокрема, таку нагороду отримала Голова Херсонської регіональної ради Ірина Сокур, котра взяла участь у церемонії нагородження у форматі онлайн.

 

 

 

 

 

 

Таку ж Почесну грамоту отримала й Галина Коваль, медичний директор Херсонського пульмонологічного центру, котра зуміла прибути на церемонію особисто. Розповідаючи про умови роботи, Галина Володимирівна сказала, що вона, та її колеги, працюють в місті, яке ніби вимирає. Іноді, під дулами автоматів. До того ж, медики були у постійному вимушеному пошуку ліків та гуманітарної допомоги для пацієнтів, так як цими питаннями після 24 лютого, початку війни з рф, більше ніхто не цікавиться.   

 

 

 

 

 

 

«Ми підтримуємо херсонців і віримо у те, що скоро наші люди будуть вільними від окупації. Херсон - це Україна!», - переконливо сказав Олег Дуда, вручаючи Галині Володимирівні Почесну грамоту.

 

 

 

 

 

 

Хвилюючим був виступ Лесі Вовк, директорки Львівського фахового медичного коледжу післядипломної освіти. Дякуючи за нагороду, вона розповіла, що викладачам її навчального закладу вдалося провести з початку війни понад 200 тренінгів з першої допомоги і підготувати 7000 осіб, котрі не тільки собі зможуть зарадити у випадку поранення, але також і своїм товаришам.

 

 

 

 

 

 

«Щиро дякуємо, дорогі колеги, за ваше служіння людям, за сміливість та рішучість в особливо складних обставинах, які склалися на сьогоднішній день в нашій країні», - завершив урочисту церемонію Олег Дуда, вручивши також Почесну Грамоту і колективу Львівської ОО ТЧХУ.

 

Детальніше див. у сюжеті Телеканал НТА

 

 

 

 

Фото – Укрінформ та учасників церемонії

Прес-служба Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

Переглядів: 217 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 08:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024