Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Червень » 23 » Після відновлення зору 23-річна донеччанка вийшла заміж у львівській лікарні
16:20
Після відновлення зору 23-річна донеччанка вийшла заміж у львівській лікарні

РАДІСТЬ ПРОЗРІННЯ

 

 

 

 

 

Пару одружив головний лікар лікарні святого Луки, де жінку прооперували. У середу, 22 червня,

у львівській лікарні святого Луки (колишня 8-ма лікарня) одружились Ігор та Наталія з Донеччини.

 

 

 

 

 

 

 

Пара має трьох спільних дітей. Після народження другої дитини жінка втратила зір, а львівські медики повернули їй здатність бачити. Церемонію одруження провів директор лікарні.

 

 

 

 

 

 

 

 

До цього пара жила у громадянському шлюбі. У Наталі з Ігорем є троє доньок віком 3, 4 роки і чотири місяці. Після других пологів жінка повністю втратила зір. До Львова сім'я з трьома маленькими дітьми потрапили як переселенці: з Донеччини вони втікали від війни. Наталя на той час уже зовсім нічого не бачила.


«У мене ще з дитинства був поганий зір. Гірше стало вже після перших пологів. А після останніх я взагалі перестала бачити», – каже Наталя.

 

Офтальмологи лікарні св. Луки у Львові повернули зір Наталі Коваль у травні. Тамтешні фахівці зробили операцію з імплантації штучних кришталиків. І після того, як вона три роки нічого не бачила, світ для неї знову відкрився. Та найголовніше: Наталя змогла побачити своїх донечок і чоловіка.


«Вона мені сказала після операції: ти такий гарний! А я сміюся, ти що мене раніше не бачила? А коли ми їхали в таксі, Наталя по дорозі постійно читала усі вивіски і не могла зупинитись. Я їй кажу: я тобі подарую велику книжку і будеш весь час читати», – розповідає чоловік Наталі Ігор.

 

 

 

 

 

 

А допоки Наталя завершувала лікування після операції, пара вирішила узаконити їхні стосунки. І вирішили зробити це саме в лікарні. Бо під час військового стану одружити їх має право головний лікар закладу. Тим паче Ігор обіцяв своїй коханій одружитися після операції, коли вона буде бачити.

 

«У нашій лікарні весілля ще не було. І для мене, звичайно, це було приємною несподіванкою. А щодо операції: можливо, для фахівців, які роблять таке щодня, це і не дуже складно. Але для Наталі операція була важливою і, звісно, їй було непросто», – наголосив керівник лікарні св. Луки Василь Трунквальтер.

 

 

 

 

 

 

Тож церемонія відбулась у парку поруч із хірургічним відділенням, де прооперували Наталю Коваль. Пара з Донеччини не лише одружилась у Львові, але й хочуть залишитись тут жити. Кажуть, їм тут подобається, а люди доброзичливі та дружні. Наразі подружжя винаймає квартиру, пізніше подумають про власне житло.

 

 

Фото - Романа Каймана

За джерелом:

https://zaxid.net/pislya_vidnovlennya_zoru_23_richna_donechchanka_viyshla_zamizh_u_lvivskiy_likarni_n1545000?fbclid=IwAR3cT9Fw3LX9Wc71RWc3_KWrAi211EqFITaBybe_c7PYikXqtMUlvtCrlXk

 


 

Переглядів: 180 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 04:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024