Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Червень » 30 » Відпочинок в Карпатах: де на Львівщині можна перепочити поблизу басейну
19:14
Відпочинок в Карпатах: де на Львівщині можна перепочити поблизу басейну

ГОРИ КЛИЧУТЬ

 

 

 

 

 

 

Влітку, як ніколи хочеться проводити час біля води, а якщо це й в поєднанні із прохолодним гірським повітрям та карпатськими краєвидами, то створює сприятливі умови для відновлення фізичних сил та психоемоційного стану у теперішні важкі часи.

 

Управління туризму та курортів Львівської ОВА підготувало список комплексів з відкритими басейнами у Карпатах Львівської області для відновлення сил.

Вежа Ведмежа

«Вежа Ведмежа» — один з небагатьох готелів в Карпатах і готелів Славська зокрема, що пропонує своїм гостям відпочинок з басейном з підігрівом води, який дозволяє комфортно плавати за будь-якої погоди. До Ваших послуг великий відкритий басейн під лагідним карпатським сонцем. Для дітей є окрема зона в басейні. А завдяки розсувному павільйону купання доступне за будь-якої погоди.

Розташування: Львівська обл., Славська ОТГ, с. Волосянка. Бронювання: +38 (067) 47 444 74 - https://vv-hotel.com/ 

Захар Беркут

Туристичний комплекс «Захар Беркут» запрошує на літній відпочинок біля басейну серед карпатської природи у горах. Довкола басейну – велика відпочинкова зона з лежаками та парасольками. Поруч – обладнані душові, роздягальні, санвузли та шафки для зберігання речей гостей. Також на території басейну є бар та відкрита тераса.

Розташування: Львівська обл., Славська ОТГ, с. Волосянка, вул. Б. Хмельницького, 1. Бронювання: +38 (067) 353-14-15,  https://zaharberkut.ua/

Плай Relax Zone

Relax Zone у гірськолижному комплексі «Плай» пропонує широке водне плесо з кришталево чистою водою оптимальної температури. Півтораметрова глибина робить дозвілля і комфортним, і безпечним. По периметру басейну є шезлонги. Над басейном обладнана Lounge Zone з приємним та різноманітним асортиментом страв та напоїв. Для активного відпочинку всією сім’єю створено другий басейн. Він поділений на вікові й тематичні сектори. Так, малеча може безпечно хлюпатися на глибині 40 см (площа сектору 16 м). Дорослі й упевнені в собі екстремали можуть скористатися вишкою і стрибати у воду, що сягає п’ятиметрової глибини.

Розташування: Львівська обл., Козівська ОТГ, с. Плав’є. Бронювання: +38(067) 700-77-11 https://play-karpaty.com/ 

Родинна оселя "Схили Карпат"

Оселя знаходиться на мальовничих схилах, які огорнуті лісом, де ви зможете насолоджуватися унікальною атмосферою карпатського духу та скуштувати українську кухню. На території знаходиться неймовірний басейн із панорамним виглядом на гори, довкола якого розташовані шезлонги, дитячий майданчик, а також облаштований пішохідний маршрут на гору Тетерівку.

Розташування: Львівська обл, Славська ОТГ, с. Нижня Рожанка, вул. Устияновича 1д. Бронювання: +38 (096) 588-55-78 https://skhylykarpat.com/

Відпочинковий комплекс «Шепільська»

Гостюючи у відпочинковому комплексі ви зможете отримати задоволення від величезного розмаїття розваг на воді – скупатись у прохолодному озері чи басейні з кришталево чистою водою. До послуг відпочивальників: басейн з окремо обладнаною зоною для дітей, відпочинкова зона з лежаками, пляж, човни, катамарани, зорб, водяні гірки.

Розташування: Львівська обл., Грабовецько-Дулібівська ОТГ, с. Довголука, урочище Шепільське, 1. Бронювання: +38-098-3421800 https://shepilska.com.ua/ 

Еко – комплекс «Царинка»

Комплекс побудований зі збереженням традицій народного дерев’яного домобудівництва у стилі гуцульсько-бойківського ретро. Гості можуть відпочити та поплавати у басейні в оточені смерекових лісів Національного заповідника «Сколівські Бескиди». Для відпочинку облаштована зона із лежаками та парасолями та розсувним павільйоном для купання у будь-яку погоду.

Розташування: Львівська обл, Славська ОТГ, с. Нижня Рожанка. Бронювання: 067 938 45 65 https://www.tsarynka.com.ua/ 

Готельний комплекс «Слов’янка»

Басейн у комплексі працює в будь-яку погоду, оскільки має накриття, що дозволяє комфортно користуватися ним. Басейн має спеціальну систему підігріву, тому вода в ньому тепла навіть в досить прохолодну погоду.

Розташування: Львівська обл, Славська ОТГ, смт Славське вул. Устияновича, 88. Бронювання: +38 097 215 1005, https://slovyanka.com/ 

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом: 

https://loda.gov.ua/news/33368

 

Переглядів: 193 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 17:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024