Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Липень » 14 » Поблизу містечка для жінок при надії облаштували тротуар та зупинку транспорту
15:10
Поблизу містечка для жінок при надії облаштували тротуар та зупинку транспорту

ТРОТУАР

 

 

 

 

 

 

Біля містечка для вагітних переселенок, облаштували вуличну інфраструктуру.

 

 

Як зазначили в Личаківській районній адміністрації, тут збудували тротуар, облаштували зупинку громадського транспорту з павільйоном, встановили необхідні дорожні знаки та нанесли дорожню розмітку. Користуватися зупинкою будуть і місцеві мешканці, оскільки ту, яка була розташована на перехресті вулиць Тракт Глинянський – Богданівська, ліквідували.

«Новозбудований тротуар веде від вул. Над Джерелом до нової зупинки на вул. Тракт Глинянський. Довжина хідника - 370 м, ширина – 1,5 м. І, задля зручності і безпеки пішоходів, зокрема мам з візочками та людей з обмеженими можливостями,  тут влаштували пониження тротуарів та встановили тактильну плитку. Також заплановано постелити другий шар асфальту на вул. Над Джерелом вздовж будиночків, довжиною близько 350 м», - розповіли у Личаківській районній адміністрації.

Рішення щодо встановлення нової зупинки громадського транспорту на вул. Тракт Глинянський було прийнято на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху. Роботи з облаштування будиночків та благоустрою – на завершальній стадії. Вже найближчим часом тут мають поселитися перші мешканки.

Нагадаємо, будинки для вагітних переселенок, які знайшли тимчасовий прихисток у Львові, зводять за проєктом львівських архітекторів. Загальна площа двох будинків – понад тисячу квадратних метрів. У кожному - будуть створені всі необхідні умови для комфортного проживання вагітних жінок, які мають статус ВПО. Роботи фінансує Товариство Червоного Хреста України.



Фото - Львівська міська рада:

За джерелом:

https://city-adm.lviv.ua/news/city/transport/292229-poblyzu-mistechka-dlia-zhinok-pry-nadii-oblashtuvaly-trotuar-ta-zupynku-transportu

 

 

Переглядів: 164 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 13:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024