Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Липень » 20 » Керівництво ТЧХУ зустрілося з президентом ГО «Український центр діалогу і комунікації» Абу Алрубом Емадом
21:27
Керівництво ТЧХУ зустрілося з президентом ГО «Український центр діалогу і комунікації» Абу Алрубом Емадом

СПІВПРАЦІ - МІЦНІТИ

 

 

 

 

 

 

Червоний Хрест України провів зустріч з президентом громадської організації

«Український центр діалогу та комунікації» шейхом Абу Алрубом Емадом.

 

 

Президент Товариства Червоного Хреста України Микола Поліщук, віцепрезидент Павло Розенко та генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко розповіли про діяльність організації в умовах війни, зокрема про гуманітарну допомогу постраждалому населенню та евакуацію людей з «гарячих точок».

Під час зустрічі ознайомилися з місією та програмою «Українського центру діалогу та комунікації». Громадська організація здійснює волонтерську діяльність щодо допомоги в евакуації цивільних людей у безпечні райони країни та за межами України, а також надає їм необхідну інформацію й рекомендації.

Наразі обговорювалися питання щодо зміцнення відносин з представниками Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця в арабських та ісламських країнах, майбутні напрямки співпраці та шляхи вирішення загальних потреб населення у постраждалих від війни населених пунктах, особливо тих, які розташовані на лініях розмежування.

Максим Доценко подякував за візит «Українському центру діалогу та комунікації» та обговорили з його представниками перспективу розширення співпраці.

Наприкінці зустрічі Абу Алруб Емад вручив президенту Миколі Поліщуку та віцепрезидентові Товариства Червоного Хреста України Павлу Розенку подяки за допомогу у гуманітарній місії.

 

Довідково:

 

За 21 день до війни з рф в інформаційній агенції Укрінформ 3 лютого п.р. відбулася пресконференція   на тему: «Звернення ГО «Український Центр Діалогу та Комунікацій», мусульманських і арабських спільнот України до ISESKO та Ліги арабських держав внести свій вклад у процес мирного вирішення українсько-російської кризи».

Організатор:  ГО «Український Центр Діалогу та Комунікацій».

Учасники: шейх Емад Абу Алруб - президент  ГО «УЦДК»; Джейхун Маммадов - генеральний секретар Ради азербайджанців України; Рашидов Сейфулла Фейзуллайович - голова правління релігійної громади «Салам», професор Ізмаїльського державного гуманітарного університету, модератор;  Емір Валєєв - голова Правління Всеукраїнської асамблеї татар; шейх Шакір Яхьяєв - голова Мусульманської релiгiйної громади м. Києва; Ахмедов Ахмед Магомедович - президент Всеукраїнського конгресу народів Дагестану. 

Тож за 21 день до нападу рф на Україну відбулося обговорення підтримки посередницької ініціативи  міжнародної спільноти в арабському світі щодо недопущення широкомасштабного збройного конфлікту між Україною та Росією. Шкода, що тоді цей захід не увінчався успіхом, але його учасники не опускають руки і все роблять для того, щоб прискорити прихід миру в нашу державу.

 

Фото – ТЧХУ/ Фейсбук

За джерелом:

https://www.facebook.com/RedCrossUkraine/photos/a.539438762759270/4504994052870368/

 

Переглядів: 167 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 16:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024