Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Липень » 22 » Побутову техніку від Австрійського Червоного Хреста отримали ВПО, що знайшли притулок у м. Червонограді
09:33
Побутову техніку від Австрійського Червоного Хреста отримали ВПО, що знайшли притулок у м. Червонограді

ТУРБОТА  ПРО  ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

 

 

 

 

 

Минув всього місяць, як у м. Червонограді пройшов моніторинг умов, в яких

 живуть переселенці із зони бойових дій, а вже 19 липня їх прохання були виконані.

 

 

 

 

 

 

 

Міжнародна моніторингова комісія, яка побувала в Червонограді минулого місяця, відзначила, що вимушено переміщені переселенці проживають у задовільному стані, але є ряд проблем, які треба вирішити.

 

Тоді представник Австрійського Червоного Хреста разом з Марією Горошко, головою Червоноградської МО ТЧХУ, зробили візит до лікарні у м. Соснівка і в один з дитячих садочків. Були і в Червонограді в трьох дитячих садочках і в гуртожитку гірничо - економічного коледжу, де проживають ВПО. Зустрілися з керівниками цих установ, провели бесіди з вимушено переміщеними особами, і  визначили що саме потрібно їм з побутової техніки.

 

 

 

 

 

 

Все, про що просили ВПО, було закуплено на кошти Австрійського Червоного Хреста у торгівельній мережі Львова і доставлено у Червоноград 19 липня. А це були холодильники, пральні машини, бойлери,  мікрохвильовки, машини для сушіння білизни, прасувальні дошки, пилососи, праски тощо.

 

 

 

 

 

 

За такий щедрий подарунок заступник голови Червоноградської міської ради Володимир Коваль, Марія Горошко, голова МО ТЧХУ, керівники закладів, в які привезли побутову техніку, подякували австрійським жертводавцям з Червоного Хреста.

 

Всього на нинішній день у Червонограді проживає кілька тисяч вимушено переміщених осіб. Сподіваємося, що тепер їх побутові умови стануть кращими і життя в евакуації не буде таким обтяжливим, як у перші дні приїзду у шахтарську столицю Львівсько - Волинського вугільного басейну.

 

Фото – учасників благодійної акції

Пресслужба Львівської обласної організації ТЧХУ

Переглядів: 155 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 03:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024