Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Липень » 22 » Червоний Хрест України передав Укрзалізниці партію автоматичних зовнішніх дефібриляторів
21:58
Червоний Хрест України передав Укрзалізниці партію автоматичних зовнішніх дефібриляторів

 

АПАРАТУРА, ЯКА  ПОВЕРТАЄ - З  ПОТОЙБІЧНОГО  СВІТУ

 

 

 

 

 

 

 

Наразі аналогічні АЗД встановлені і працюють на вокзалах

 в Києві, Львові, Харкові, Запоріжжі, Одесі, Ужгороді та Дніпрі.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 22 липня, завдяки допомозі Червоного Хреста України, така поважна установа як  Укрзалізниця, отримала  44 автоматичних зовнішніх дефібриляторів (АЗД), які незабаром будуть встановлені на вокзалах країни. Про це повідомили пресслужби Укрзалізниці та ТЧХУ.

 

 

 

 

 

“Наявність такого пристрою значно підвищує можливість врятувати людину під час зупинки серця до приїзду швидкої допомоги”, - розповіли в Укрзалізниці.

 

 

 

 

 

 

Після презентації дефібриляторів відбувся майстер - клас з першої допомоги від Червоного Хреста України, на якому продемонстували роботу нової апаратури. Зазначимо, що інструктори і тренери ТЧХУ планують провести з працівниками вокзалів навчання з надання першої допомоги із застосуванням дефібриляторів. Заплановано, що навчання пройдуть 225 осіб, зокрема чергові по вокзалу, чергові з надання довідок, адміністратори, чергові по залу. 

 

 

 

 

 

 

«Ми продовжимо навчати працівників Укрзалізниці базовим навичкам роботи з дефібрилятором. Я звичайно надіюся, що жоден з них не буде використаний, але це насправді те, що рятує життя», – наголосив Максим Доценко, Генеральний директор Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

В Укрзалізниці нагадали, що дефібрилятор, встановлений на Центральному залізничному вокзалі Києва минулого року, врятував життя пасажиру під час евакуації після 24 лютого.

 

 

 

 

 

 

«Обладнання, яке передав нам Червоний Хрест України,  є дуже інтуїтивним і працює саме тоді, коли є відповідні симптоми, і немає ризику, що людина помилково отримає електричний розряд. Тому це саме така апаратура, яку можна використовувати в громадських місцях», – поділився з присутніми своїми думками Олександр Перцовський, член правління АТ «Укрзалізниця».

 

 

 

 

 

Передані дефібрилятори першочергово будуть використовуватися навченим персоналом, а в разі критичної необхідності – їх можуть застосовувати й пересічні люди, адже кожен з них має покрокову аудіоінструкцію з використання та обладнаний захисними системами.

 

 

 

 

Найближчим часом дефібрилятори з’являться на таких вокзалах: Ім.Т.Шевченка, Кропивницький, Черкаси, Олександрія, Знам’янка, Львів, Тернопіль, Трускавець, Моршин, Дрогобич, Рівне, Ковель, Луцьк, Здолбунів, Шепетівка, Івано-Франківськ, Чоп, Чернівці, Мукачево, Полтава-Південна, Полтава-Київська, Миргород, Кременчук, Кривий Ріг – Головний, Харків-Пасажирський, Київ-Приміський, Дарниця, Коростень, Житомир, Гребінка, Чернігів, Суми, Конотоп, Вінниця, Козятин, Фастів, Біла Церква, Жмеринка, Хмельницький, Бердичів, Кам’янець-Подільський, Вапнярка, Покровськ. 

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

 

Нагадаємо, нещодавно Червоний Хрест України передав Укрзалізниці 250 колісних візочків щоб полегшити транспортування людей з інвалідністю та людей з порушеннями опорно-рухового апарату на 108 вокзалах України.

 

 

Фото – Укрзалізниці та ТЧХУ/Фейсбук

За джерелами:

https://www.facebook.com/RedCrossUkraine/photos/pcb.4509987542371019/4509986782371095

https://lb.ua/society/2022/07/22/524020_chervoniy_hrest_ukraini_peredav.html

 

 

 

 

 

Переглядів: 194 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 05:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024