Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Липень » 30 » Міжнародний день дружби (International Day of Friendship)
16:55
Міжнародний день дружби (International Day of Friendship)

ВЕСЕЛЕ СВЯТО

 

 

 

 

 

 

Починаючи з 2011 року, у всьому світі 30 липня щорічно відзначають чудове свято, засновником

якого є Організація Об'єднаних Націй - Міжнародний день дружби (International Day of Friendship).

 

Це свято дуже багато значить в питанні поліпшення дружніх взаємин між різними державами. Ми живемо у важкі часи. Через непорозуміння, погане поводження, відсутність довіри, дискримінацію та культурні розбіжності пріоритет миру і дружби, на превеликий жаль, має менше значення в сучасному суспільстві.

Насправді, потрібно подякувати Організації Об'єднаних Націй за нагадування всім нам про те, що в цьому світі є щось хороше - і це, звичайно дружба. Цей особливий день виходить за рамки об'єднання людей і наводить мости між культурами, країнами і навіть ідеологіями.

ООН запропонувала всім державам святкувати цю подію відповідно до культурних звичаїв певної країни і влаштовувати заходи, які зміцнюють міжнародні співтовариства і спрямовані на заохочення діалогу між цивілізаціями, взаєморозуміння, миру і дружби. Безумовно, головна мета цього свята - нагадати людям про важливість людської дружби, дружби між державами і націями.

З дружбою доводиться стикатися в житті кожному. Коли у людини є справжні друзі, це сильно впливає навіть на те, наскільки щасливою вона себе відчуває. Дружні почуття не залежать ні від статі людини, ні від її віку. Вони можуть бути дуже сильними і помітно впливати на поведінку, а також емоційний стан людини.

Взаємна повага і довіра - це дві основних і головних умови для дружби. Крім цього, для дружби важливі, наприклад, загальні моральні цінності. Людям, які по-різному дивляться на те, що є добро, а що зло, важко бути друзями. Зародженню дружби сприяє і наявність спільних інтересів або захоплень. Однак для дружби, яка існує давно і перевірена часом, цей фактор не є принциповим.

Міжнародний день дружби покликаний в першу чергу - звеличувати святі і вічні цінності дружби, а також показати людям, наскільки єднання людей вище за значимістю ефемерної силової влади. Добрим дружнім ставленням можна домогтися значно більших досягнень, ніж розрухою і хаосом. Дружба може дуже багато зробити для прискорення процесу мирного і єдиного миру.

Сьогодні ми бажаємо, щоб Міжнародний день дружби вселив надію в серця людей, які не вірять в міцні дружні стосунки. Давайте спростуємо і розвінчаємо всі міфи і доведемо один одному, що справжня дружба існує. Зі святом, друзі!

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/july/30/international-day-of-friendship

 

 

Переглядів: 187 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 22:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024