Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Серпень » 11 » Російський снаряд убив усю її сім’ю: дівчинка з Вугледара отримала нову родину у Львові
08:17
Російський снаряд убив усю її сім’ю: дівчинка з Вугледара отримала нову родину у Львові

МАЙБУТНІ УСИНОВИТЕЛІ, ВІДГУКНІТЬСЯ!

 

 

 

 

 

 

Десятирічна дівчинка з м. Вугледара, котра втратила сім’ю під час обстрілу, приєднається до одного

з дитячих будинків сімейного типу. Таке рішення прийняв 5 серпня п.р. виконком Львівської міської ради.


 

 

Вероніка прибула до Львова з Донеччини після того, як танковий снаряд потрапив в укриття, де ховалась сім’я дівчинки. Залишилась живою лише вона, родичі закрили її собою. Родина ховалася у підвалі багатоповерхівки міста Вугледар. Дитина отримала ушкодження мозку й хребта, а також втратила частину спогадів. Тепер успішно проходить лікування та реабілітацію.

 

Та попри все, що випало на її долю, Вероніка не впала духом і не втратила вміння вставати та йти вперед з усмішкою на обличчі. Тепер дівчинка буде частиною великої та люблячої сім’ї львівського дитячого будинку сімейного типу сестри Юлії.

 

«Батьківська любов та підтримка – це одні з найважливіших речей, які необхідні кожній дитині, аби вставати на ноги та рости впевненим у собі та не боятися дивитися у майбутнє. Тож ми продовжуємо активну роботу з пошуку прийомних батьків, батьків-вихователів, патронатних вихователів та осіб, які готові взяти на тимчасове перебування дітей, які залишилися без батьківського піклування внаслідок воєнних дій», - зазначили в управлінні «Служба у справах дітей».

 

Загалом у Львівській міській територіальній громаді функціонують 11 дитячих будинків сімейного типу, де виховується 77 дітей, та 13 прийомних сімей, в яких виховується 22 дитини.

 

Якщо ви відчуваєте готовність стати патронатними вихователями, прийомними батьками чи батьками-вихователями та допомагати дітям, які залишилися без батьківської опіки й турботи, чи тимчасово прийняти в сім’ю дітей, що залишилися без батьківського піклування внаслідок воєнних дій, звертайтесь за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, управління «Служба у справах дітей» департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, каб. 523, 519.

 

Контактні телефони: (032) 235-40-40, 297-58-83

Чат-бот у месенджері Telegram SuSD_LMR.



Фото – пресслужба ЛМР/Фейсбук

За джерелом:

https://city-adm.lviv.ua/news/society/social-sphere/292549-rosiiskyi-snariad-ubyv-usiu-ii-simiu-divchynka-z-vuhledara-otrymala-novu-rodynu-u-lvovi


 

Переглядів: 182 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 12:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024