Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Серпень » 16 » День дива своїми руками
08:43
День дива своїми руками

ДОЛУЧИТИСЬ ДО ЧУДОТВОРЦІВ - МОЖЕ КОЖЕН

 

 

 

 

 

 

День дива своїми руками відзначається щороку 16 серпня.

 

 

Щорічно 16 серпня в світі відзначають цікаве і незвичайне свято - День дива своїми руками. Крім див, які нас оточують, як природні явища, є ще й дива, які ми можемо зробити самі, тобто своїми руками. Мова йде про різні вироби або про смачні страви, виготовлені власними руками. Сьогодні ідеальний день для того, щоб створити, нехай невелике, але диво, і тим самим порадувати когось з близьких і дорогих Вам людей.

Давайте для початку трохи поговоримо про диво. Що ж це таке? На наш погляд, це щось фантастичне і надприродне, яке дивує своєю незвичністю. Деякі називають дивом все те, що не піддається поясненню з точки зору науки чи здорового глузду. Наприклад, позбавлення від хвороби або порятунок в небезпечній ситуації. Але дива бувають різні і кожен для себе сам вирішує, що є дивом, а що ні.

Взагалі, долучитися до творчого процесу рукоділля досить просто, для цього не обов'язково володіти навичками роботи з різними матеріалами. Абсолютно прості техніки допоможуть зробити з паперу та тканини, ниток або дроту красиві, при цьому функціональні вироби, які Ви можете сміливо використовувати для прикраси будинку або в якості яскравого, оригінального святкового декору.

Дивовижний і захоплюючий творчий процес допоможе долучитися до спільноти домашніх майстрів і не зажадає значних капіталовкладень. Для раціонального використання сімейного бюджету можна використовувати не дорогі декоративні, а доступні всім матеріали для виробів. Інструментами, які можуть стати в нагоді Вам для найпростіших виробів є:

  • голка і нитки;
  • ножиці;
  • клей ПВА або клейовий пістолет;
  • картон і папір.

В Інтернеті Ви можете знайти величезну кількість інструкцій і наочних прикладів того, що може зробити кожен з Вас. А рецептів різноманітних і смачних страв в Інтернет просторі - взагалі не злічити. Як то кажуть: «Не чекайте дива, а дивуйте самі». Зі святом всіх творців дива! І величезної удачі в творчості!

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/august/16/diy-miracle-day

 

Переглядів: 183 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 02:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024