Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Серпень » 18 » Новояворівська МО ТЧХУ проводить навчання з першої допомоги для всіх охочих
10:25
Новояворівська МО ТЧХУ проводить навчання з першої допомоги для всіх охочих

НАВЧАННЯ З ПЕРШОЇ ДОПОМОГИ У ТОВ «КОРМОТЕХ»

 

 

 

 

 

 

Новояворівська міська організація ТЧХУ регулярно проводить навчання з першої допомоги для всіх охочих.

 

 

 

 

 

 

 

 

До Другої світової війни с. Прилбичі було відоме тільки тим, що воно - родинне гніздо родини графів і митрополитів Шептицьких. Тепер, на жаль, мало що залишилося з тих часів. Але славу село здобуло в інший спосіб: в 2011 р. тут споруджено завод ТзОВ «Кормотех» з виробництва кормів для домашніх тварин – котів і собак. Його  вироби замовляють у 33 країнах світу. В Україні - це найбільший виробник вищезгаданої продукції.

 

 

 

 

 

 

 

У мирний час такий завод представляв інтерес хіба що тільки для конкурентів з цієї галузі, а у воєнний, такий як зараз, важко сказати... Адже уславлений пес Патрон, який служить у саперних військах, і допомагає розміновувати разом з такими ж песиками як сам, мінні поля, може викликати різні асоціації у ворога.

 

 

 

 

 

 

Звичайно, зроблене нами припущення, - це абсурд: треба бути просто божевільним, щоб завод з цілком конкретною мирною продукцією зарахувати до переліку військових об'єктів, але...війна є війна.  Тож на підприємстві вирішили провести для всіх працівників навчання з надання першої допомоги. Для цього запросили  до себе голову Новояворівської міської організації Товариства Червоного Хреста України Надію Абрамчук, котра має статус інструктора з першої допомоги і добре себе зарекомендувала у попередніх аналогічних акціях.

 

 

 

 

 

 

Надія Василівна взяла собі у помічники волонтера Андрія Чопка, також інструктора з першої допомоги.

 

 

 

 

 

 

Разом з Андрієм вони провели  навчання для працівників ТзОВ «Кормотех» не лише у с. Прилбичі, але і в його інших підрозділах, що розташовані у м. Городку та у м. Львові.

 

 

Довідково:

 

 

 

 

 

На цих вихідних Надія Василівна проводитиме навчання з першої допомоги... у дитячому садку. Адже ворог навчився виготовляти у вигляді дитячих іграшок - пластикові міни. За півроку війни з північним сусідом не раз, і не два у різних регіонах бойових дій знаходили на дитячих майданчиках, - і песики типу Патрона, і рятувальники з ДСНС, - ворожі снаряди і ракети, які не вибухнули.

 

 

 

 

 

 

А про ті боєприпаси, що вибухнули, пізно говорити... Так, наприклад, за статистичними даними Офісу генерального прокурора, опублікованими у Telegram: "Більше ніж 1075 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації. Станом на ранок 18 серпня 2022 року офіційна кількість дітей - жертв за добу не змінилося - 361. Зросла кількість поранених - понад 714".

 

 

 

 

 

 

Сумно, війна забирає не тільки життя, але і саме дитинство у наших дітей. І цьому треба протистояти всіма силами, які тільки у нас є. І Червоний Хрест, там де це можливо, підкладає і своє плече, щоб зменшити це горе і прискорити той час, коли на нашу землю знову прийде мир.

 

Фото – Новояворівської МО ТЧХУ та з відкритих джерел

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 208 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 23:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024