Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Серпень » 18 » Екосумки, ляльки - мотанки, декоративні свічки: у центрі соціальних служб Львова готуються до Крафтового ярмарку
17:43
Екосумки, ляльки - мотанки, декоративні свічки: у центрі соціальних служб Львова готуються до Крафтового ярмарку

СУВЕНІРИ – НА БУДЬ - ЯКИЙ СМАК

 

 

 

 

 

 

У Львівському міському центрі соціальних служб активно готуються до проведення благодійного Крафтового ярмарку. Відбудеться він 28 серпня. Триватиме подія майже увесь день: з 12:00 до 20:00 год. Організовують ярмарок просто неба у Стрийському парку.

 

Так, сьогодні, в межах підготовки до цієї події, відбувся майстер-клас із розпису екосумок. Участь у майстерці мали змогу взяти усі охочі: і львів’яни, і внутрішньо переміщені українці.

 

«Майстерку проводила майстриня, яка навчала учасників основних технік розпису текстильних полотен. Кожен з учасників міг сам зробити свій власний дизайн. Загалом для ярмарку плануємо розмалювали 35 екосумок», - розповіли в установі. 

 

Підготовка до ярмарку в центрі соціальних служб триватиме увесь серпень. Зауважимо, що уже відбулась серія майстерок, під час яких учасники виготовляли ляльки-мотанки, декоровані свічки та саше. Всі кошти, виручені з продажу цих виробів, будуть передані на потреби ЗСУ.

 

Партнерами ярмарку є БО «Фонд Горіховий дім», кейтерінгова компанія «Сподарек» та «Русалки place» (Стрийський парк), де власне і проходитиме ярмарок.

 

Нагадаємо, що це вже другий Крафтовий ярмарок, який організовують в установі. Вперше ярмарок відбувся 19 червня.

 


Фото - Пресслужба ЛМР

За джерелом:

https://city-adm.lviv.ua/news/society/social-sphere/292747-ekosumki-lyalki-motanki-dekorativni-svichki-u-tsentri-sotsialnikh-sluzhb-gotuyutsya-do-kraftovogo-yarmarku



 

Переглядів: 176 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 19:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024