Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Серпень » 21 » День збору диких трав
09:41
День збору диких трав

 

"ЛІКИ ПІД НОГАМИ" – ЕФЕКТИВНІ  ПРИЗАБУТІ  ЛІКИ

 

 

 

 

 

 

 

День збору диких трав відзначається щороку 21 серпня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 серпня в деяких країнах відзначають незвичайне свято - День збору диких трав. Можна сміливо припустити, що збирають саме ті трави, які найбільш багаті змістом лікарських компонентів. Цей період особливо сприятливий для такого корисного заняття, так як вміст лікарських речовин в травах в кінці серпня максимальний.

 

 

 

 

 

 

 

 

Трави обов'язково потрібно акуратно зрізати ножицями і ні в якому разі не виривати з коренем. А сушити зібрані трави слід в добре провітрюваному приміщенні і не на сонці. Потрібно відзначити, що в Інтернеті є багато різних рецептів з використання лікарських трав, але вивчати їх варто уважно, застосовувати з розумом. Використовувати потрібно тільки тоді, коли ви дійсно переконаєтеся в корисних властивостях рослин.

 

 

 

 

 

 

 

Корисні властивості трав відомі з давніх часів. Лікарські рослини можуть вилікувати від багатьох хворіб, а також сприяють підтримці організму в тонусі. Найчастіше корисні трави призначають в комплексі лікувальних методів нарівні з фармакологічними препаратами. Популярність трав в якості способу лікування обумовлена ​​їх м'якою нешкідливою дією на організм, відсутністю серйозних побічних ефектів.

 

 

 

 

 

 

 

З найбільш поширених і доступних трав можна назвати ромашку, чебрець, валеріану, звіробій, іван-чай, кропиву, конюшину, мелісу, мати-й-мачуху, м'яту, полин, подорожник, пустирник, деревій, чебрець, шавлію та ін. Багато що з перерахованого, як раз можна збирати в День збору диких трав, тобто 21 серпня.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/august/21/wild-herb-picking-day

 

Переглядів: 184 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 23:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024