Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Вересень » 1 » Близько 300 портфеликів для привітання першачків зі святом подарував Червоний Хрест України Димерівській ОТГ
15:01
Близько 300 портфеликів для привітання першачків зі святом подарував Червоний Хрест України Димерівській ОТГ

ПОРТФЕЛИКИ - ДЛЯ ПЕРШОКЛАСНИКІВ

 

 

 

 

 

 

Близько 300 портфеликів для привітання першачків зі святом 1 вересня

подарував Червоний Хрест України Димерівській ОТГ, що на Київщині.

 

 

 

 

 

 

 

Перше вересня – свято для кожного школяра. Та найбільшу радість, теплі спогади й емоції воно приносить саме першачкам та одинадцятикласникам, адже для перших – це довгоочікувана радість настання нового етапу в житті, а для інших – останній рік навчання у школі.

 

 

 

 

 

 

Цього року війна позбавила шкільні подвір‘я звичного гомону урочистих лінійок, звучання першого дзвоника, сміху дітлахів і радощів батьків за їх дітей. Але попри це, Червоний Хрест України намагається подарувати відчуття свята першокласникам, аби у них залишилися теплі спогади від такого важливого у їх житті дні. Так, наприклад, волонтери Київської обласної організації Червоного Хреста України передали в райони області портфелики з наборами для психосоціальної підтримки першокласників внутрішньо переміщених осіб та тих, хто постраждав від бойових дій.

 

 

 

 

 

 

Близько 400 портфеликів були доставлені до Броварської районної організації Червоного Хреста України, яка розподілила їх серед ОТГ. Через активні бойові дії у лютому - березні 2022 року у Димерівській громаді були пошкоджені школи та дитячі садки. Вцілілою і найбільшою школою залишилася Димерівська. Сьогодні тут почали навчатися близько 400 нових школярів. Це найбільша школа в Димерівській ОТГ, до якої закріплено 23 села Броварського району.

 

 

 

 

 

 

За сприяння начальника управляння освіти, голови Димерівської ОТГ, директора школи та Броварської районної організації Червоного Хреста України відбулася урочиста видача портфеликів та іграшок на лінійці – одинадцятикласники вручили подарунки першачкам, а вони їм – іграшкових ведмедиків на згадку про цей святковий день. Всього до Димерівської ОТГ Червоний Хрест України передав близько 300 портфеликів.

 

 

Фото – Броварської РО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/RedCrossUkraine/photos/pcb.4617783511591421/4617782908258148/

 

Переглядів: 185 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 22:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024