Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Вересень » 6 » Спалах COVID-19 у Китаї: близько 65 млн громадян перебувають на карантині через жорсткі обмеження
09:15
Спалах COVID-19 у Китаї: близько 65 млн громадян перебувають на карантині через жорсткі обмеження

КИТАЙ – НА ПОРОЗІ НОВОЇ ХВИЛІ COVID-19

 

 

 

 

 

 

Китай запровадив карантин для 65 мільйонів своїх громадян у рамках жорстких обмежень

через COVID-19 і не заохочує внутрішні подорожі під час майбутніх національних свят.

 

 

 

Про це інформує УНН, посилаючись на The Associated Press.

 

Деталі

 

Зазначається, що по всій країні 33 міста, серед них столиці семи провінцій, перебувають під повним або частковим карантином, що охоплює понад 65 мільйонів людей.

 

За останню добу у Китаї зафіксували 1552 нових випадки захворювання, повідомила Національна комісія охорони здоров'я. Спалахи COVID-19 були зареєстровані в 103 містах, що є найвищим показником з перших днів пандемії на початку 2020 року.

 

Попри відносно низьку кількість випадків заражень, влада дотримується політики "нульового COVID-19", тобто дотримання жорстких карантинних заходів та ізоляція громадян, яких підозрюють у будь-якому контактуванні з хворим на коронавірус. З початку спалаху COVID-19 Китай помістив десятки мільйонів людей на карантин, через що китайці іноді не могли отримати медичне обслуговування, продукти харчування та предмети першої необхідності.

10-12 вересня в Китаї відзначається свято середини осені, друге за значенням свято країни після Нового року за місячним календарем, пише AP. Антивірусні заходи завдали значної шкоди сферам економіки, туризму і суспільству в цілому, але правляча Комуністична партія Китаю заявила, що такі кроки необхідні для запобігання ширшому поширенню вірусу.

 

Раніше

 

Південний технологічний центр Китаю в Шеньчжені заявив, що з понеділка, 5 вересня, влада провінції вживатиме багаторівневих антивірусних обмежувальних заходів, а південно-західний мегаполіс Ченду оголосив про продовження обмежень на блокування.

 

 

Фото – ілюстративне

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/1993051-spalakh-covid-19-u-kitayi-blizko-65-mln-gromadyan-perebuvayut-na-karantini-cherez-zhorstki-obmezhennya

 

Переглядів: 162 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 01.05.2024, 23:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024