Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Вересень » 7 » Громади Львівщини запрошують приєднатись до Всесвітнього прибирання «World Cleanup Day»
17:26
Громади Львівщини запрошують приєднатись до Всесвітнього прибирання «World Cleanup Day»

ЧИСТОТА – ЗАПОРУКА  ЗДОРОВ'Я

 

 

 

 

 

                                               Цього року Всесвітній день прибирання розпочнеться 17 вересня о 10:00 год. У Львові                                                 діятиме кілька локацій для прибирання, основною є Львівський парк «Цитадель».

 

Кожен охочий зможе з 10:00 до 12:00 год долучитися до прибирання. На локації організатори забезпечують необхідними речами для прибирання.

Цьогоріч Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» відбудеться під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!». Його щорічно проводить міжнародний рух «Let’s Do It World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, ряду громадських організацій. В Україні організацією займається Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine». 

Мета акції – сформувати національну культуру чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад та залучення ВПО до суспільно корисної діяльності.

Формати участі будуть різними в залежності від географічного розташування та безпеки: 

  • Цифрове прибирання. Видалення зайвої інформації з гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет-ресурсів, що дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу
  • Колективні прибирання на території установ, організацій.
  • Традиційні прибирання допускаються виключно на рекомендованих локаціях органами місцевого самоврядування.
  • Формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай» сортування вторинної сировини та відправка на переробку.
  • Розбір завалів.

Результати участі кожного у Всесвітньому дні прибирання можна буде зареєструвати за посиланням https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP (з 18 до 25 вересня 2022 року включно).  

До акції можуть приєднатись і громади Львівщини. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням https://cutt.ly/4X2Mr2Y (до 9 вересня). Координатор Всесвітнього дня прибирання у Львівській області Катерина Політицька – +38 098 814 75 57. Регіональним партнером акції є управління молоді та спорту Львівської ОВА. 

Українців за кордоном також запрошують долучитись до міжнародної події, подякувавши таким чином приймаючим містам та підтримавши своє рідне місто навіть на відстані.

Загальний результат акції, рейтинг найактивніших учасників, громад буде опубліковано 1 жовтня на сайті letsdoitukraine.org.

 

Колаж – пресслужби ЛОВА

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news/39809

 

 

 

 

Переглядів: 171 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 13:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024