Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Вересень » 9 » У Львові з'явився координатор Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин
18:04
У Львові з'явився координатор Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин

ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ  РОДИН, ЩО РОЗШУКУЮТЬ РІДНИХ

 

 

 

 

 

 

 

Регіональним координатором призначили Марію Петришин

 

 

 

Про це повідомляє "Еспресо.Захід"

 

У Будинку воїна працює представництво офісу Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. Регіональним координатором на Львівщині стала Марія Петришин. Відтепер українці, що втратили зв’язок з рідними через війну, зможуть звернутися по допомогу безпосередньо за місцем проживання.

 

"У нас є Уповноважений з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин – Олег Котенко. Але він перебуває в Києві. А зараз з'явилася можливість родичам звертатися за місцем проживання, – каже Марія Петришин. – У кожній області працює такий координатор".

 

За кілька днів роботи центру на Львівщині є понад 70 звернень. Марія Петришин розповідає, у роботі з родичами намагаються з'ясувати усі важливі моменти.

 

"Ми розповідаємо куди звернутися, збираємо інформацію, спілкуємося з родинами, – додає Марія Петришин. – Буває так, що родичі щось згадали і прийшли до нас з новими деталями. Тому ми не встановлювали якихось годин.  Будинок воїна працює і щодня з 10-ї до 16-ї родичі можуть звернутися до нас. Важливо їх підтримувати емоційно та фізично. Тому, що реально були моменти, коли родичі думали, що хлопець "200-й", а завдяки мережі TikTok  виявили, що в полоні. Тому ми завжди наголошуємо, що має бути спільна робота наша і родичі. Адже вони найкраще можуть впізнати своїх рідних". 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://zahid.espreso.tv/u-lvovi-zyavivsya-koordinator-upovnovazhenogo-z-pitan-osib-zniklikh-bezvisti-za-osoblivikh-obstavin

 

Переглядів: 173 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 19:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 4
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024