Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Вересень » 13 » IV Школа з першої допомоги, яка проходить у Кам’янці-Подільському – продовжує роботу
16:50
IV Школа з першої допомоги, яка проходить у Кам’янці-Подільському – продовжує роботу

ОСВОЇТИ  НОВІ, ЗАКРІПИТИ ЗДОБУТІ ЗНАННЯ

 

 

 

 

 

 

Насиченим та продуктивним був третій день занять у ІV Школі ТЧХУ з першої допомоги.

 

 

 

 

 

 

 

Розглядали першу допомогу при пологах. На цій локації  в числі інших був також присутнім і делегат від Львівської ОО ТЧХУ, інструктор з першої допомоги Святослав Яримович.

 

 

 

 

 

 

Це і зрозуміло, у Львові під час майстер-класу з нагоди Всесвітнього дня Першої Допомоги у Святослава була велика кількість запитань від молодих мамусь. Кожна з мам хотіла якомога більше дізнатися у Святослава про те, як надавати першу допомогу малюкові при нещасному випадку.  

 

 

 

 

 

 

Також вчилися надавати допомогу постраждалим у ДТП. Працювати довелося в умовах, наближених до реальних - під дощем, проте це не вплинуло на загальний дух та бажання освоїти нові або закріпити вже набуті знання.

 

 

 

 

 

 

Вправлялися під час IV літньої Школи інструктори з першої допомоги також у красномовстві - взяли участь у тематичних дебатах, під час яких команди переконувати одна одну в правоті своїх переконань.

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, у перші дні навчання учасники Школи проходили курси "Особиста готовність до надзвичайних ситуацій. Перша психологічна допомога" і "Невідкладна допомога при пологах".

 

 

 

 

 

 

Приємним несподіваним подарунком для всіх учасників Школи стали браслети, які спеціально виготовила для кожного юна волонтерка Аліна.

 

 

 

 

 

 

Школа, яка триватиме ще два дні, проходить під очільництвом Надії Ямненко, котра на даний час є керівником Департаменту першої допомоги НК ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, 14 вересня у Кам'янці-Подільському в парку Героїв Євромайдану Червоний Хрест України спробує встановити новий рекорд до Книги рекордів України – одномоментне проведення серцево-легеневої реанімації на 200 манекенах.

Про це повідомляє Кам'янець-Подільська міська рада.

За інформацією міськради, захід буде присвячений Всесвітньому дню першої допомоги, який відзначається кожної другої суботи вересня, щоб нагадати людям, як важливо вміти надавати першу допомогу.

"Місце проведення рекорду саме в Кам'янці-Подільському обрано не випадково. Цього року відзначається 155-річчя з початку діяльності Червоного Хреста України в Кам'янці. Останні 10 років Товариство Червоного Хреста проводить в місті 6-, 12- та 48-годинну сертифіковану програму навчання та семінари з першої допомоги", - йдеться у повідомленні.

 

Встановлення рекорду - це знаменна подія. І ми бажаємо її учасникам зібрати у парку необхідну кількість учасників, щоб побити попередній рекорд!

 

 

Фото –  Ірини Апостолюк, міської ради Кам'янець-Подільського, учасників Школи

Пресслужба Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 213 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024