Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Вересень » 14 » Личаківська РО ТЧХУ  продовжує видачу гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам
09:32
Личаківська РО ТЧХУ  продовжує видачу гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам

 

ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ – НАША ДОПОМОГА

 

 

 

 

 

 

13 вересня у Личаківській РО ТЧХУ продовжили видачу 

гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

 

 

 

 

 

 

 

 

Личаківська районна організація  м. Львова Товариства Червоного Хреста України надалі продовжує допомагати найбільш вразливим категоріям населення, полегшувати їх страждання, пов’язані з повномасштабною війною, яка триває уже більше, ніж можна було сподіватися.

 

 

 

 

 

 

Команда волонтерів Червоного Хреста вчергове надає посильну гуманітарну допомогу, психосоціальну підтримку, інформує та прагне поліпшити не лише побутові умови, але й настрій внутрішньо переміщених осіб, зміцнити їх віру у нашу Перемогу.

 

 

 

 

 

 

Для тих переселенців, що приходять з дітьми, Червоний Хрест України підготував ранці з наборами антистресових і розвиваючих ігор для всієї родини. Один з таких ранців дуже сподобався, наприклад, першокласниці Орині з Луганщини, котра прийшла з мамою,  Мариною Омельченко, за гуманітарною допомогою.

Марина Олексіївна є одинокою мамою, у родині якої виховується ще одна дитина, син Ігор, віком 13 років. З початку навчального року в районній організації видали шість десятків таких ранців і сотні продуктових та гігієнічних наборів.

 

 

 

 

 

 

Зазначмо, що районна організація регулярно отримує продуктові і гігієнічні набори з логістичного складу Львівської ОО ТЧХУ, які надходять сюди від зарубіжних спонсорів з Німеччини, Польщі, Валикобританії та ін. дружніх країн.

Нагадаємо, що з початку війни обласні, міські і районні організації Товариства Червоного Хреста України видали гуманітарну допомогу 5488745 вимушено переміщеним особам

 

 

Фото – учасників акції

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 211 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 02:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024