Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Вересень » 15 » День без автомобіля, воркшопи та акції: у Львові відбудеться Європейський тиждень мобільності
13:57
День без автомобіля, воркшопи та акції: у Львові відбудеться Європейський тиждень мобільності

ТИЖДЕНЬ МОБІЛЬНОСТІ – У ЛЬВОВІ

 

 

 

 

 

Тиждень мобільності у Львові традиційно триватиме з 16 до 22 вересня.

Цього року його головним гаслом стане: “Комбінуй та пересувайся!”.



У Європейський тиждень мобільності активісти, місцева влада та організації закликають спробувати альтернативні транспортні засоби - електросамокати, велосипеди, гіроскутери або ж пересісти з власної автівки на трамвай чи тролейбус. 

 

Відтак у Львові до Тижня мобільності, з 16 до 22 вересня, відбудеться понад 12 різноманітних тематичних подій. Серед них - пішохідні та велоекскурсії, воркшопи та лекції, велоперегони та традиційний День без автомобіля, який у 2022 році буде благодійним і відбудеться у вівторок, 19 вересня. 

 

Мешканців закликають пересісти на альтернативні види транспорту, робити фото та надсилати благодійні внески на підтримку ЗСУ, адже організатори підготували цікаві розіграші у соцмережах. Програма Тижня мобільності буде оприлюднена незабаром на сторінках заходу у Facebook  та Instagram . 

 

Європейський тиждень мобільності'22 у Львові організовує команда департаменту мобільності ЛМР разом з КУ Інститут міста за підтримки проєкту “Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ” від Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ Ukraine GmbH та TUMI (Transformative Urban Mobility Initiative). Партнери події: управління транспорту ЛМР, ЛКП "Львівелектротранс", Управління патрульної поліції у Львівській області.

Довідка

 

У 2002 році для популяризації сталої мобільності Європейська комісія заснувала Європейський тиждень мобільності (ЄТМ). 

Він триває щороку у вересні у понад 1800 містах Європи. Основна мета - популяризувати серед мешканців використання громадського транспорту та альтернативних видів пересування (велосипед, електросамокат, електроскутер, гіроборд).



Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://city-adm.lviv.ua/news/city/transport/292895-den-bez-avtomobilia-vorkshopy-ta-aktsii-u-lvovi-vidbudetsia-yevropeiskyi-tyzhden-mobilnosti?fbclid=IwAR1dhwUPBz_-aDOF7cVpd3ueDSDy48feZHv1jeLYgFgm5Pp_6rdsz0i1kk8

 

Переглядів: 198 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 15:07
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024