Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Вересень » 22 » Про нас пишуть: Дрогобицька МО ТЧХУ провела зустріч з керівництвом міської ради
14:39
Про нас пишуть: Дрогобицька МО ТЧХУ провела зустріч з керівництвом міської ради

СПІВПРАЦІ - МІЦНІТИ

 

 

 

Нова програма соціальної підтримки: представники міської організації ТЧХУ

і службовці міськради провели робочу зустріч з метою моніторингу потреб громади.

 

 

 

 

 

 

У світлиці Дрогобицької міської ради пройшла робоча зустріч між представниками міської організації Товариства Червоного Хреста України та представниками соціальних служб, відділу охорони здоров’я та відділу надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення.

Мета зустрічі – ознайомлення з новою програмою Товариства Червоного Хреста України та моніторинг потреб Дрогобицької міської громади з метою залучення нових проектів.

 

 

 

 

 

 

Зустріч провела фахівець програми BraVo Дрогобицької МО ТЧХУ Леся Федорова, спільно з головою Дрогобицької міської організації Товариства Червоного Хреста України Любов’ю Климишин.

В ній взяли участь керівники та представники міського центру соціальних служб, територіального центру соціального обслуговування населення, управління соціального захисту населення, відділу-служби у справах дітей, відділу охорони здоров’я та відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Фахівець програми BraVo Дрогобицької МО Леся Федорова наголосила: «BraVo – це програма Товариства Червоного Хреста України, яка досі не працювала в нашому регіоні. Вона дає можливість залучати кошти, з метою підтримки громади, допомоги соціально вразливим категоріям населення та реалізації проектів, необхідних громаді. Що важливо, вона дає можливість залучати підтримку не лише для ВПО, але й для місцевого населення».

 

 

 

 

В ході зустрічі учасники обговорили попередню оцінку потреб громади в частині забезпечення населення основними засобами та готовності Дрогобицької громади в частині медичного та соціального забезпечення, підготовки спеціалістів та населення до надання першої допомоги чи алгоритму дій в разі надзвичайної ситуації.

Спеціалісти міської організації ТЧХУ збирають всі дані в єдину оцінку потреб громади, на які в ближчому часі планують залучати підтримку в межах нових проектів.

 

 

 

 

Нагадаємо, представники Червоного Хреста – не вперше долучаються до підтримки Дрогобицької громади. Наприкінці травня міжнародна делегація Товариства Червоного Хреста з Німеччини та Австрії відвідала Дрогобицьку громаду та, зокрема, центри поселення вимушено переміщених осіб у Дрогобичі та м. Стебнику.

 

 

 

 

 

 

За підсумками попереднього візиту до Дрогобича доставили понад 160 одиниць побутової техніки, на загальну суму – 1 мільйон гривень. Серед отриманого вантажу були холодильники, пральні машини, бойлери, електроплити, морозильні камери та інша побутова техніка.

Побутове обладнання розподілили між одинадцятьма закладами Дрогобицької громади, в яких проживають ВПО.

 

Фото – пресслужби Дрогобицької МР

За джерелом:

https://drohobych-rada.gov.ua/%d1%83-%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%b1%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d1%83-%d0%b4%d0%be-1800-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bf%d0%b8%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%be%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%87%d0%b0/

 

 

Переглядів: 190 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 14:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024