Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Жовтень » 4 » Залізнична РО м. Львова ТЧХУ – учасниця  Програми розвитку організацій та волонтерства ВraVo
14:56
Залізнична РО м. Львова ТЧХУ – учасниця  Програми розвитку організацій та волонтерства ВraVo

АКЦІЯ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

 

 

 

 

 

Залізнична РО м. Львова ТЧХУ – учасниця  благодійних масових заходів
з Програми Червоного Хреста з розвитку організацій та волонтерства
ВraVo.

 

 

 

 

 

 

 

Ми уже розповідали про благодійну акцію Залізничної РО м. Львова ТЧХУ у хоспісі та про регулярну видачу продуктових і гігієнічних наборів у дні прийому для родин ВПО. А вчора, 3 вересня,  тут організували нову акцію – до Міжнародного дня людей похилого віку для підопічних обласної організації УТОС.

 

 

 

 

 

 

В її організації взяли участь: Ольга Улич, голова Залізнична РО м. Львова ТЧХУ, Юрій Баранський, фахівець Залізнична РО м. Львова ТЧХУ з розвитку організації та волонтерства, а також волонтери Андрій Леонідов та Роман Попович.

 

 

 

 

 

 

Сьогодні на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук червонохрестівці розмістили про цю подію лаконічне повідомлення: «Залізнична РОТЧХУ щиро вдячна голові Львівського обласного УТОС, - Любові Дмитрівні Кукурудзі за надання приміщення для проведення заходу до Міжнародного Дня людей похилого віку. Зустріч відбулася у Спеціальній бібліотеці імені Т.Г. Шевченка, яка на днях святкувала своє 60 – річчя з дня заснування. За чашечкою ароматного чаю поважні і мудрі люди з цікавістю слухали про діяльність Червоного Хреста України. В цей важкий для нашої країни час, нелегко жити людям похилого віку, а в рази важче - незрячим. З дитячою радістю вони прийняли подарунки: продуктові та гігієнічні набори, які з любов'ю надала їм Львівська обласна організація ТЧХУ. В Книзі відгуків гусячим пером на папірусі ми висловили свою вдячність».

 

Фото – учасників чаювання

Пресслужба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

 

 

Переглядів: 182 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 21:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024