Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Жовтень » 4 » Для жінок із центру «Незламні матусі» влаштували святкову фотосесію
20:15
Для жінок із центру «Незламні матусі» влаштували святкову фотосесію

ПОЗУВАЛИ - ЧУДОВО

 

 

 

 

У центрі матері і дитини «Незламні матусі», який у Львові збудували для вагітних переселенок, що втекли від війни до нашого міста, відбулась приємна подія. Для жінок і дітей, які зараз там мешкають, влаштували святкову фотосесію.

 

 

 

 

 

 

«Ми хотіли влаштувати щось особливе для жінок, які зараз мешкають у центрі. А вагітність та народження дитини – один з найбільш радісних та важливих етапів у житті кожної жінки. Тому ми допомогли матусям зафіксувати ці чудові моменти та організували для них професійну фотосесію. І цей задум їм дуже сподобався. Вони просто насолоджувались процесом і чудово позували», - розповіли у Львівському міському центрі соціальних служб.

 

 

 

 

 

 

 

Допомогли центру соціальних служб організувати подію працівники професійної фотостудії Da4a: вони надали одяг. А майстри школи візажу EgoStyle допомогли зробити макіяж.

 

 

 

 

 

 

Зараз у Центрі мешкає 12 матусь: вісім з них уже народили діток, четверо жінок – в очікуванні. Усі ці жінки переїхали до Львова з Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Дніпропетровської областей. Також у центрі разом із матусями перебуває 20 старших дітей: двоє дошкільнят, восьмеро немовлят і десятеро школяриків. Три родини – багатодітні.

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що центр матері і дитини «Незламні матусі» – це два двоповерхових будинки для вагітних жінок-переселенок, загальною площею 1300 м2, які звели в цьому році в районі Тракту Глинянського за кошти ТЧХУ.

 

 

 

 

 

Будинки зібрано на місці з дерев’яних конструкцій, було перейнято досвід із США. Загалом у них зможуть жити одночасно понад 100 осіб - вагітних або породіль з дітьми, які мають статус внутрішньо переміщених осіб. Поряд із житлом облаштувано хідники, оглядовий і дитячий майданчики та озеро. З кожною матусею підписується договір, де визначено термін та умови проживання.

 

Фото – ЛМР/Фейсбук

За джерелом:

https://city-adm.lviv.ua/news/society/social-sphere/293426-dlia-zhinok-iz-tsentru-nezlamni-matusi-vlashtuvaly-sviatkovu-fotosesiiu

 



 

Переглядів: 173 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 10:54
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024