Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Жовтень » 16 » Личаківська РО ТЧХУ м. Львова продовжує видачу гуманітарної допомоги ВПО
14:30
Личаківська РО ТЧХУ м. Львова продовжує видачу гуманітарної допомоги ВПО

ДОПОМОГА  ЛЮДЯМ У ПОТРЕБІ

 

 

 

 

 

 

 

13 жовтня у Личаківській РО ТЧХУ м. Львова продовжили 

видачу гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

 

 

 

Личаківська районна організація Товариства Червоного Хреста України в м. Львові надалі продовжує допомагати найбільш вразливим категоріям населення, завдяки надходженням від ЛОО ТЧХУ, які доставляє сюди фахівець з гуманітарної допомоги Червоного Хреста Львівщини п. Петро.

 

 

 

 

 

 

У вантажно - розвантажувальних роботах дуже часто беруть участь й вимушено переміщені особи, лиха доля яких через війну з рф закинула з Донецького краю аж до Львова.

 

 

 

 

 

 

Завдяки щедрості національних товариств Червоного Хреста з країн Європейського Союзу, вдалось надати продуктові і гігієнічні набори сотням осіб, що знайшли притулок у Личаківському районі м. Львова.

 

 

 

 

 

 

Безтурботність притаманна сьогодні  тільки дітям, котрі з батьками прибули до Львова під час евакуації із зони бойових дій на сході і півдні України.

 

 

 

 

 

 

Фельдшер Армен Гацерідзе, токар Андрій Музика, автослюсар Ярослав Дорошенко приїхали з родинами до Львова з героїчного Нікополя, який вже другий місяць чинить опір окупантам під щоденними обстрілами ракетами і дронами -камікадзе.

 

 

 

 

 

Крім реєстрації у ЦНАПі, молоді нікопольці стали на військовий облік у Львові і чекають своєї черги на отримання повістки з військкомату. Захист Вітчизни – справа всього народу, і не має значення, звідки вирушати на фронт – із заходу, чи зі сходу країни.

 

 

 

 

 

 

Команда волонтерів Червоного Хреста надає всім ВПО не лише гуманітарну допомогу, але і психосоціальну підтримку, прагне поліпшити не лише їх побутові умови, але й настрій, зміцнює їх віру у нашу Перемогу. Нагадаємо, що з початку війни обласні, міські і районні організації Товариства Червоного Хреста України видали гуманітарну допомогу 8200000 вимушено переміщеним особам.

 

Фото – учасників акції

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

Переглядів: 188 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 01:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024