Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Жовтень » 28 » День бабусь та дідусів (ВІДЕО)
20:15
День бабусь та дідусів (ВІДЕО)

РОДИННЕ СВЯТО, ЯКЕ НЕ ДО КІНЦЯ ОЦІНЕНЕ

 

 

 

 

 

 

Щорічно 28 жовтня в багатьох країнах відзначають

 дуже душевне сімейне свято - День Бабусь і Дідусів.

 

 

Хто як не бабуся може зігріти своїм теплом, хто як не дідусь підтримає в складній ситуації? Всім нам такий знайомий аромат бабусиних смаколиків та дідових смішних життєвих історій.

 

Ми дорослішаємо, а для них завжди залишаємося малими бешкетниками. Вони завжди так радісно нас зустрічають і чекають нової зустрічі.

 

На жаль, у вирі щоденних справ не завжди достатньо часу, щоб навідатися до найрідніших. Саме тому з’явилося свято День бабусь та дідусів. Це саме той день, коли можна відкласти всі справи та завітати з подаруночками до бабусі та дідуся. В Україні його святкують 28 жовтня.

ТИПОВІ ПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ ПРО ДЕНЬ БАБУСЬ ТА ДІДУСІВ

  • Яка ж основна мета в дні бабусь та дідусів?
  • Основною метою є показати старшому поколінню, що вони залишаються важливою частиною життя онуків. Онуки вчаться шанувати та цінити своїх рідних.
  • В чому полягає різниця між днем людей похилого віку та днем бабусь та дідусів?
  • Не всі старі люди мають онуків з різних життєвих обставин. Тому вважається некоректним вітати всіх людей похилого віку в день бабусь та дідусів. Для них є окремий день – 1 жовтня.
  • Хто є наймолодшою та найстаршою бабусею у світі?
  • Ріфка Станеско – наймолодша бабуся у віці 23 роки. Найстарша – Жанна Луїза Кальманн у віці 122 роки.

ЯК ВІДЗНАЧАТИ ДЕНЬ БАБУСЬ ТА ДІДУСІВ?

Всі ми знаємо, що бабусі та дідусі не хочуть чогось незвичайного та «золотих гір». Дуже символічним буде подарувати живу квітку в горщику (коріння з паростком). Подарувати тепло в прямому та переносному сенсі. Можна купити ковдру або, наприклад, зимову шапку та рукавички. Наші бабусі та дідусі обожнюють подарунки, зроблені своїми руками, отже, це може бути власноруч спечене печиво або тістечко. Цікавим подарунком може стати зроблене власноруч родинне дерево. Якщо вивчити та розказати вірш дня них – вони також будуть в захваті! 

Щоб відсвяткувати, можна вибратися на прогулянку в улюбленому парку та поділитися моментами життя. Потім зайти на каву в затишну кав’ярню. Ваша увага, тепло та любов надихають рідних і вони знають заради чого живуть

 

 

 

ЧОМУ ВАЖЛИВА ЦЯ ПОДІЯ?

 

Безумовно сьогодення – це неймовірно швидкий темп життя. Здається, що не має жодної вільної хвилинки. Проте, ми маємо пам’ятати про своїх предків та своє походження. Насамперед, наші бабусі та дідусі мають вагомий життєвий досвід, що може допомогти та спростити деякі моменти життя.

 

Для створення повноцінної особистості необхідно бути обізнаним в історії своєї родини, звідки походить прізвище, ким були прадіди. Все це формує та визначає нас в сучасності. А хто, як не бабуся з дідусем можуть розповісти про прадідів та сімейні цінності і секрети. Проводячи більше часу з ними разом ми наповнюємося їхньою любов’ю, а вони відчувають себе такими важливими та коханими.  Саме тому так важливо навчити дітей з малого віку поваги до своїх старших родичів. Ідеальним початком буде святкування саме Дня Бабусь та Дідусів.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://daytoday.ua/podiya/dan-babus-ta-didusiv/

 

 

Переглядів: 171 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 21:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024