Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Жовтень » 31 » Дієтолог розповіла, чому в організмі може вироблятися спирт
18:46
Дієтолог розповіла, чому в організмі може вироблятися спирт

 

ДБАТИ  ПРО  ПРАВИЛЬНУ  ДІЄТУ

 

 

 

 

 

 

 

Кишечник людини – це невеликий хімічний завод. Гірше, коли

в силу тих, чи інших причин, він перетворюється на "спиртзавод".

 

На жаль, такі явища трапляються. Фахівець зазначає: "З'являється велика кількість грибів з роду цукроміцетів, ці гриби переробляють вуглеводну їжу (хліб або певні овочі) в етанол. Тобто, в алкоголь. При цьому функція печінки у таких пацієнтів знижена, тому переробка алкоголю йде повільніше і гірше".

За її словами, такі пацієнти відчувають втому та млявість, які зазвичай супроводжують похмілля. Крім того, вони часто діагностують здуття кишечника і фіксують роздратований стан.

Допомогти при «синдромі пивоварні» може дієта – потрібно скоротити, а краще виключити вживання солодощів, всього борошняного, крохмалю, картоплі та інших коренеплодів. "Потрібно працювати з нормальною флорою кишечника, заселяти туди хороші мікробіоти та зменшувати кількість цих грибів", - порадила дієтолог Олена Барредо.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://storinka.com.ua/ukr/2022/10/dietolog-rasskazala-pocemu-v-organizme-mozet-vyrabatyvatsa-spirt/

 

 

 

Переглядів: 132 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 09:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024