Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Листопад » 5 » У Львові навчатимуть, як надавати послугу раннього втручання дітям з труднощами розвитку
22:07
У Львові навчатимуть, як надавати послугу раннього втручання дітям з труднощами розвитку

ЗАПРОШЕННЯ

 

 

 

 

 

 

Центр Джерело та Дитячий фонд ООН UNICEF запускають проєкт підготовки команд раннього втручання. До участі запрошують організації та установи, які хочуть започаткувати послугу раннього втручання та підготувати фахівців, які її надаватимуть.

 

Тренінги будуть проводити сертифіковані тренери з раннього втручання з БФ «Інститут раннього втручання» (м. Харків) та центру Джерело (м. Львів). Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням.

 

Проєкт охопить Львівську, Івано-Франківську, Тернопільську, Волинську, Черкаську, Закарпатську, Рівненську, Київську, Полтавську, Одеську, Вінницьку, Житомирську, Кіровоградську, Хмельницьку, Миколаївську, Дніпропетровську, Харківську та Запорізьку області.

 

Більше про проєкт можна дізнатись тут: http://surl.li/dmsem

 

Довідка

 

Проєкт підготовки команд раннього втручання впроваджується в межах програми «СПІЛЬНО», що покликана об’єднати зусилля з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором та бізнес-партнерами, щоб надати мультисекторальну допомогу сім’ям із дітьми. Проєкт реалізується за підтримки уряду Японії, Німецького уряду через Німецький Банк Розвитку (KfW).



Фото - Львівська міська рада

За джерелом:

https://city-adm.lviv.ua/news/society/social-sphere/293913-u-lvovi-navchatymut-iak-nadavaty-posluhu-rannoho-vtruchannia-ditiam-z-trudnoshchamy-rozvytku



 

Переглядів: 168 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 15:24
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024