Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Листопад » 13 » Отримати безкоштовну психологічну допомогу на Львівщині можна у кожному районі: як працюють ККЦ
17:55
Отримати безкоштовну психологічну допомогу на Львівщині можна у кожному районі: як працюють ККЦ

 

ПСИХІЧНЕ ЗДОРОВ'Я – БЕЗЦІННЕ: БЕРЕЖІТЬ ЙОГО!

 

 

 

 

 

 

 

Кожен, хто живе на Львівщині і перебуває у складних життєвих обставинах, може безкоштовно отримати психологічну допомогу у консультативно-координаційних центрах, які з ініціативи Львівської ОВА розгорнули у всіх районах нашої області.

Щоб дізнатися адресу ККЦ у своєму районі та записатися на консультацію, телефонуйте на Гарячу лінію Львівської області за номером 112. Або заповніть форму: https://cutt.ly/rMkK1oF

 «Фахівці, яких ми об‘єднали довкола ККЦ, уже надають психологічний супровід близько тисячі людей. Психологічну допомогу, як і будь-яку іншу допомогу, важливо надати вчасно. Якщо ви відчуваєте потребу, зверніться до фахівців. Бережіть своє психічне здоров‘я», - очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

З якими запитами люди звертаються до психологів ККЦ найчастіше: втрата та горе;  адаптація на новому місці і в новому оточенні; конфлікти, порушення особистих кордонів; психосоматичні розлади.

Партнери ККЦ:

У Яворівському районі: Карітас СДЄ УГКЦ, HelpAge Ukraine - Представництво HelpAge International в Україні, Шпиталь Шептицького, Première Urgence Internationale - Ukraine, IOM Ukraine, Данська рада у справах біженців / DRC, Благодійний фонд «Рокада», Благодійний Фонд «Карітас Жовква УГКЦ», People in Need Ukraine, Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

У Золочівському районі: People in Need Ukraine, Норвезька рада у справах біженців в Україні - правова допомога, БФ Право на захист, Мальтійська служба допомоги, IOM Ukraine, Благодійний фонд «Рокада».

У Дрогобицькому районі: Карітас Борислав, People in Need Ukraine.

У Львівському районі: Благодійний фонд «Рокада», Бф Карітас, Première Urgence Internationale - Ukraine, Мальтійська служба допомоги, БФ «Право на захист», Данська рада у справах біженців, People in Need Ukraine.

У Самбірському районі: ГО «Територія АРТ «Разом легше», Мальтійська служба допомоги, Самбірська РО Товариства Червоного Хреста України.

У Стрийському районі: International Medical Corps, People in Need Ukraine, Première Urgence Internationale - Ukraine, Норвезька рада у справах біженців в Україні, Карітас Стрийської єпархії.

У Червоноградському районі: Première Urgence Internationale - Ukraine, Мальтійська служба допомоги.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news/45924

 

 

Переглядів: 136 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 16:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024