Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Листопад » 18 » Личаківська РО м. Львова ТЧХУ продовжує видавати гуманітарну допомогу ВПО
21:41
Личаківська РО м. Львова ТЧХУ продовжує видавати гуманітарну допомогу ВПО

 

ДВІЙНЯТА - ДІТИ ВІЙНИ

 

 

 

 

 

 

 

Личаківська районна організація м. Львова Товариства Червоного Хреста України, за підтримки Львівської обласної організації ТЧХУ, провела чергову видачу гуманітарної допомоги сім'ям, які вимушено покинули свої домівки і проживають зараз у м. Львові.

 

 

 

 

 

 

 

Люди мали змогу в прийомні дні минулого тижня отримати в Червоному Хресті продуктові та гігієнічні набори, засоби особистої гігієни, рушники, дитяче харчування та підгузки. Все це добро було видане і родині Анни Колос із Херсонщини, у якій  росте троє дітей: чотирирічний Олександр та двоє двійнят – Михайлик і Марійка, котрим тільки що виповнилося по півтора місяця.

 

 

 

 

 

 

Прийшли Колоси за гуманітарною допомогою разом з бабусею, 44-річною Любов'ю Богданівною Лисенко.

 

 

 

 

 

 

Прибули в Червоний Хрест власним автомобілем. На запитання, де глава сімейства, відповіли: воює на фронті, захищає рідну Херсонщину від ворогів. Тепер, коли Херсон звільнено, думають про швидке повернення додому.

 

 

 

 

 

 

У той день за гуманітарною допомогою прийшла ще одна родина з двійнятами. Це  була евакуйована із Запоріжжя 39-річна Оксана Іванова, та шестирічні двійнята Єва та Іван. Старший син, 13-річний Артур, не прийшов у Червоний Хрест, тому що він ходить до школи у Львові й уроки не звик пропускати. Голова родини також на фронті. Воює на Запоріжжі. Випадає година затишшя, мають можливість перекинутись кількома словами по смартфону. Діти у них ростуть працелюбні. Іванко, хоч ще не ходить до школи, а вже взявся допомагати мамі нести додому клунки з отриманою допомогою.

 

 

 

 

На видачі чергували: помічниця соціального працівника Катерина Олійник та волонтерка Оксана Муха, котрим щира подяка за сумлінність і вміння підбадьорювати бенефіціаріїв у такий скрутний час.

Ми – поруч!

Ми – допомагаємо!

 

Фото – Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

Пресслужба Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 139 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 18:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024