Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Листопад » 19 » На Прикарпатті відбулися: семінар з організаційного розвитку обласних організацій ТЧХУ та засідання Правління Червоного Хреста України
14:53
На Прикарпатті відбулися: семінар з організаційного розвитку обласних організацій ТЧХУ та засідання Правління Червоного Хреста України

НАВЧАННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ

 

 

 

 

 

 

На минулому тижні на Прикарпатті, у Буковелі, відбувся

семінар з організаційного розвитку обласних організацій ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

 

З 14 до 18 листопада в Івано Франківській області проходив семінар з організаційного розвитку для обласних організацій Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Спікери та керівники тематичних напрямків Olga Gorina, Олійник Леся, Загорна Катерина розповіли про подальший розвиток обласних організацій ТЧХУ та нововведення, які супроводжуватимуть їх на цьому шляху.

 

 

 

 

 

 

На семінарі відбулися: обмін досвідом; заслухано звіти про кращі практики; проходили навчання в групах; освоювалися нові методи долучення благодійників; вчились правильно планувати подальшу свою роботу.

 

 

 

 

 

 

 

 

З цікавістю було  заслухано звіт і Миколаївської ОО ТЧХУ про передовий досвід  роботи. Через часті обстріли був пошкоджений водогін. Обласна організація доклала багато зусиль разом з МКЧХ для забезпечення мешканців обласного центру питною водою. Майже щодня ЗШР Миколаївської ОО ТЧХУ виїздить разом з рятувальниками на ліквідацію руйнувань, завданих ракетними обстрілами. 

 

 

 

 

 

 

Нині, напередодні зими, у Миколаївській ОО ТЧХУ працівники і волонтери зайняті розподілом металевих печей, отриманих від НК ТЧХУ, між потребуючими.

 

 

 

 

 

 

 

 Змістовним був звіт Харківської обласної організації ТЧХУ, що і зрозуміло, бо їм в числі перших довелося займатися організацією допомоги населенню деокупованих територій таких міст, як Ізюм, Саватове, Куп'янск, Балаклея та ін.

 

 

 

 

 

 

Своїми думками про звіт харків'ян поділилася у Фейсбуку Юлія Холодна, заступниця голови Черкаської ОО ТЧХУ: «Особливо була вражена від знайомства з Харківською ОО ТЧХУ. Це потужна, дієва, безстрашна команда з любов’ю в серцях. Їх керівник, Костянтин Башкіров, це Людина-Вогонь».

 

 

 

 

 

 

 

Відбулося також засідання Правління ТЧХУ, яке відкрив президент ТЧХУ Микола Поліщук. На ньому було розглянуто ряд важливих питань діяльності Червоного Хреста. Головне з них, ухвала про відновлення роботи Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Як зазначив генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко, наразі на Херсонщину, в цей деокупований днями регіон, направляється гуманітарна допомога.

 

 

 

 

 

 

На Правлінні Товариства Червоного Хреста України президент ТЧХУ Микола Єфремович Поліщук вручив Почесну відзнаку ТЧХУ Голові Харківської ОО  ТЧХУ Костянтину Башкірову та його заступниці Валентині Костенко.

 

 

 

 

 

 

У семінарі та у засіданні Правління ТЧХУ взяла участь делегація Львівської ОО ТЧХУ у складі т.в.о. голови Івана Семерака та провідної спеціалістки Алли Саченко.

 

Фото -  учасників навчань і засідання Правління ТЧХУ

Пресслужба Львівської обласної організації ТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 141 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 17:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024