Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Листопад » 19 » Всесвітній день чоловіків
22:03
Всесвітній день чоловіків

 

СВЯТО СИЛЬНОЇ ПОЛОВИНИ ЛЮДСТВА

 

 

 

 

 

 

Нині - Всесвітній день чоловіків (International Men’s Day).

 

 

Свята - дуже важливий період життя для кожного з нас. Рідкісна людина їх відверто не поважає (зрештою навіть для такої людини неодмінно знайдеться якась цікава календарна подія, яку він захоче відзначити).

Так вийшло і з Міжнародним чоловічим днем. Це свято хоч і має більш глибокі (звичайно ж долучені) коріння, ніж «День чоловіків», що відзначається в першу суботу останнього осіннього місяця, але відзначається саме 19-го листопада.

Так склалось. Цей День - день народження батька тієї людини, якій вдалося просунути це свято на міжнародний рівень, це доктор з університету Вест-Індії на ім’я Джером Тілуксінгх (Dr. Jerome Teelucksingh).

Мета свята - привернути увагу до гендерної дискримінації чоловіків при визначенні важливості їх ролі в родині і вихованні дітей. Так. Була б людина ...

На чоловіка звичайно ж покладено багато чого (щоб не нудно було) і хтось раптом порахував і помітив у цьому підступні дискримінаційні процеси.

Помітити було не складно, адже переважно саме на чоловіка лягає тягар забезпечення своєї сім’ї, та й взагалі, сучасні батьки іноді просто змушені присвячувати набагато більше часу далеко не своїй родині, а обслуговування інтересів інших ... працюючи не покладаючи рук.

Чи є в цьому що-небудь нове? «Що було, те й буде; і що робилося, те й буде робитися, і немає нічого нового під сонцем.» (Еккл.1: 9)

Чоловіки - зі святом!

 

Фото – ілюстративне

За джерелом:

https://www.dilovamova.com/index.php?page=10&holiday=670

 

 

Переглядів: 131 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 01:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024