Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Листопад » 22 » На Херсонщині понад 6,5 тисячі жителів вже отримали грошові виплати від Червоного Хреста
15:53
На Херсонщині понад 6,5 тисячі жителів вже отримали грошові виплати від Червоного Хреста

ВИПЛАТИ - РОЗПОЧАЛИСЯ

 

 

 

 

 

 

Понад 6,5 тисячі людей у звільнених населених пунктах

Херсонщини отримали грошові виплати від Червоного Хреста.

 

 

Про це в ефірі телемарафону єдиних новин сказав заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Павло Козирєв, передає Укрінформ.

 

 

 

 

 

 

“На Херсонщині вже в 55 населених пунктах ці 1200 грн отримали понад 6,5 тисячі людей, майже 8 млн грн виплачено. Ми працюємо над тим, щоб додати ресурс, бо він людям дуже потрібен”, - сказав Козирєв.

 

Він додав, що до допомоги мешканцям деокупованих територій долучилася також Міжнародна організація міграції.

 

“Зокрема на Херсонщині в 11 звільнених населених пунктах вже майже 2 тисячі людей отримали по 2 200 грн”, - сказав Козирєв.

 

За словами заступника міністра, наразі налагоджується робота банківських відділень, зокрема Привату, Ощадбанку, а також Укрпошти, через які жителям будуть виплачувати соціальні виплати, пенсії. Однак, як наголосив Козирєв, їх робота залежить від наявності електропостачання та зв'язку.

 

 

 

 

 

 

Наразі на Херсонщині запрацювало кілька банкоматів та відділень банків.

Стосовно того, чи буде у жителів нещодавно деокупованих територій можливість отримувати готівку без обмежень з тих накопичень пенсій та соцвиплат, які утворилися за 8 місяців, Козирєв сказав: “Я думаю буде, я знаю точно, що обмеження виплати пенсійних, які накопичилися, певним ритмом, це стосується старих тимчасово окупованих територій Донеччини, Луганщини. Щодо тих територій, про які ми зараз кажемо, там таких обмежень немає”.

 

Він повідомив також, що на черговому засідання координаційного штабу по деокупованих територіях розглядалося і питання збільшення допомоги за рахунок деяких програм організацій ООН.

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-uarazom/3618362-na-hersonsini-ponad-65-tisaci-ziteliv-vze-otrimali-grosovi-viplati-vid-cervonogo-hresta.html

 

 

 

Переглядів: 153 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 02:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024