Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Листопад » 27 » Радомишльська РО ТЧХУ, що на Житомирщині, – учасник програми Червоного Хреста України «BraVo».
20:29
Радомишльська РО ТЧХУ, що на Житомирщині, – учасник програми Червоного Хреста України «BraVo».

МАРШРУТИ ДОБРОТИ І МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

 

 

 

Починаючи з 24 лютого 2022 р., ТЧХУ мобілізувало усі свої сили та ресурси

для оперативного реагування на гуманітарну кризу, яка виникла внаслідок

повномасштабного російського вторгнення на терени нашої держави.

 

На Радомишльщині нещодавно стартувала програма Українського  Червоного Хреста «BraVo». Як розповіла голова Радомишльської районної організації ТЧХУ Житомирської області Ольга Сафонова, мета даної Програми – розвиток місцевих осередків, опрацювання нових знань і навичок співробітниками та волонтерами, аби якомога краще й оперативніше надавати допомогу населенню.

 

В рамках Програми внутрішньо переміщеним особам (ВПО), інвалідам першої та другої груп, родинам загиблих військовослужбовців та багатодітним сім’ям надається гуманітарна допомога, а саме: продуктами харчування, засобами гігієни, одягом, взуттям, посудом тощо, а соціальними робітниками - супровід тяжкохворих, непрацездатних громадян з першою та другою групами інвалідності.

 

З метою більш ефективної реалізації Програми «BraVo» районна організація ухвалила Меморандум про співпрацю з Радомишльським міським головою В.Р.Тетерським, налагодила ділові контакти з очільниками старостинських округів, підприємцями, керівниками закладів медицини, освіти, культури та районною ветеранською організацією.

 

Планом роботи ТЧХУ передбачено – тренінги з навчання населення основам надання першої та психологічної допомоги; благодійні акції для найбільш вразливих верств населення; розробка, захист та реалізація міні-грантів, спрямованих на вирішення найактуальніших проблемних питань в громаді; інформування мешканців Радомишльської територіальної громади та ВПО про діяльність районної організації ТЧХУ в рамках Програми «BraVo».

 

Благодійна акція «Добро людське – це так багато, воно – із кореня тепла»

 

 

Отримуючи в Радомишльській районній організації ТЧХУ продуктові та гігієнічні набори, а також одяг, взуття, теплі ковдри і постільну білизну, люди, які змушені були залишити власні домівки через російське вторгнення, не стримують сліз.

 

Світлана Пікуль: «Рятуючись від війни, я і двоє моїх дітей, одному з яких 14 років, а другому лише два місяці, покинули в м. Бахмуті Донецької області хату та все, що було придбано родиною, і приїхали в Радомишль. Чоловік – на фронті, а ми - тут, де нас дуже привітно і гостинно зустріли добрі й милосердні люди. Щиросердно дякую працівникам Товариства Червоного Хреста України, які роблять дуже велику справу, - за турботу, чуйність і співчутливість».

 

Лілія Мазко: «А я, моя мама, брат і двоє малолітніх діточок приїхали на Радомишльщину з с. Лиманівка Голопристанського району Херсонської області. Те, що нам довелося пережити, - забудеться не скоро, та я вірю і в перемогу над ворогом, і мрію про той день, коли знову побачу вікна рідної домівки, аби вона тільки вціліла... Дякувати Богові, що в Україні є така милосердна організація, як Товариство Червоного Хреста України! Низький уклін вам, добрі люди... Ви зігріли своєю ласкою та добротою не лише наші зболені серця і душі, а й вселили в нас віру і надію».

 

 

Фото – учасників благодійних заходів

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo?fbid=132123722981222&set=pcb.132124286314499

 

 

Переглядів: 158 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 08:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024